Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Soriton PVC-ragasztó 250 g

Soriton PVC-ragasztó 250 g

Gyártó cikkszám: 1008160
PVC, linóleum, parafa, valamint szőnyegpadló nedvszívó alapra (pl. beton, cement- és gipszesztrich, egyéb cementhabarcs) történő ragasztására.
Várható szállítás: 2024. június 10.
Átlagos értékelés: 3
Kép: Név: Elérhetőség: Ár: Kosárba
Soriton PVC-ragasztó 250 g
Raktáron
1.750 Ft (1.378 Ft + ÁFA)
Menny.:dbÉrtesítés
Soriton PVC-ragasztó 1 kg
Raktáron
3.550 Ft (2.795 Ft + ÁFA)
Menny.:dbÉrtesítés

Leírás

ÁLTALÁNOS TULAJDONSÁGOK

Vizes diszperziós poliakrilát kötőanyagú ragasztó, mely kontakt módon ragaszt. Vízzel hígítható, oldószermentes. A székgörgő igénybevételnek ellenáll. Padlófűtés esetén is alkalmazható

FELHASZNÁLÁS

A felület előkészítése: Az aljzatbeton megfelelő szilárdságú legyen és mindenféle szennyeződéstől mentes. A felületi egyenetlenségeket gletteléssel vagy önterülő aljzatkiegyenlítő habarccsal (Soripon, Soripon extra, Soripon expressz) szüntessük meg. Tartsuk be a kiegyenlített aljzat burkolására vonatkozó előírásokat, várakozási időket. A ragasztás Ha tárolás közben a ragasztó felületén vékony hártya keletkezett, akkor felhasználás előtt távolítsuk el. A megkötött, száraz glettre vagy kiegyenlítő rétegre fogazott glettvassal, vagy fogazott műanyaglappal hordjuk fel a ragasztót. Az aljzat szívóképességétől, páratartalmától függően 5-15 perc elteltével fektessük le a burkolatot a még nedves ragasztóágyra és a teljes felületen alaposan nyomjuk rá a padlóra. 15-20 perc elteltével ellenőrizzük, hogy a burkolatszélek megfelelően tapadnak-e az aljzathoz. Ha szükséges a széleket ismételten nyomjuk a padlóhoz.

Használat után a csomagolóanyagot gondosan zárjuk vissza, ügyeljünk arra, hogy az edény belső falán lehetőleg ne maradjon ragasztóanyag. A ragasztóréteg 24 óra múlva terhelhető, de a teljes szilárdságot kb. 3-4 nap múlva éri el. Ne használjuk a ragasztót +10 oC alatt és 75%-nál magasabb relatív páratartalomnál. A PVC-burkolatot a ragasztása előtt legalább 8 órával ki kell teríteni ésklimatizálni kell. A szerszámok a ragasztó megkötése előtt vízzel tiszthatók.

EGÉSZSÉG- ÉS KÖRNYEZETVÉDELEM

Előírás szerinti felhasználás és az alapvető higiéniai szabályok betartása esetén a termék az egészséget nem veszélyezteti. Használat közben enni, inni és dohányozni nem szabad. Bőrre vagy szembe kerülés esetén bő vízzel azonnal távolítsuk el.

Vélemények

5.00
3 értékelés
3
0
0
0
0
2022. 10. 25. -
2021. 11. 15. -
2021. 09. 28. -