Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

FALKEZELÉS

Faltisztító és -előkezelő, valamint konzerváló szerek, melyekkel nem csak kezelheti a problémát, hanem meg is előzheti azokat!
Rendezés:
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
3.880 Ft (3.055 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
5.700 Ft (4.488 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
699 Ft (550 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
5.140 Ft (4.047 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
3.500 Ft (2.756 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(4)
16.000 Ft 13.000 Ft (10.236 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
12.199 Ft (9.606 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
16.200 Ft (12.756 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
790 Ft (622 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
2.855 Ft (2.248 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
3.190 Ft (2.512 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
9.970 Ft (7.850 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
13.990 Ft (11.016 Ft + ÁFA)

 

Ezen az oldalunkon azokat a termékeinket találja meg, amelyekkel hatékonyan elvégezheti a falkezeléssel kapcsolatosan felmerülő tennivalókat. Legyen szó éppen készülőfélben lévő épületről vagy már lakott építményről, lakásról, rakott falról vagy kerítésről, itt nálunk, az Euró Higiénia weboldalán csak a legjobb minőségű falkezelésre szolgáló termékeket kínáljuk Önnek.

Faltisztító és -előkezelő, valamint konzerváló szereket is talál. Nem csak kezelheti ezekkel a problémát, hanem meg is előzheti!


Itt, az Euró-Higiénia Kft.-nél küldetésünknek tekintjük, hogy a falkezelési termékek eljussanak mind a magán felhasználókhoz, mind pedig a kivitelezést végző lelkiismeretes vállalkozókhoz és szakemberekhez. 

Ezekkel lehet majd biztosítani, hogy legyen szó akár lakó-, iroda- vagy munkavégzés céljára használt helyiségekről vagy akár kommunális terekről, az ott tartózkodók egészségére ne jelentsenek a piszkos vagy penészes falak veszélyt, illetve azok megfelelően előkészítettek legyenek például a festéshez. A graffiti mentesítő készítményekkel pedig a falfelületeken kéretlenül megjelenő rongálásokat lehet eltávolítani és hatékonyan védekezni a károk ellen.

 

Hatékony szerek a falkezeléshez és a penész elleni küzdelemhez

Gazdag falelőkezelő termékkínálatunkkal a felületek tisztításához és előkezeléséhez adunk támogatást számos felülettípushoz. Legyen szó akár diszperziós foltokról, vagy a homlokzat és a kőfalak megtisztításáról, a salétrom kivirágzások eltüntetéséről, az itt forgalmazott gazdaságos és hatékony termékekben nem fog csalódni.

A falpenész elleni harchoz pedig, mely olykor többszörös támadást jelent, itt, az Euró Higiénia Kft. weboldalán, nagyon hatékony előkezelő és mentesítő készítmények közül válogathat többféle kiszerelésben is. Sőt, egy kiadványt is megvásárolhat, melyben a falpenész elleni küzdelemhez remek gyakorlati tanácsokat kaphat, a megelőzéshez és a penésztől való mentesítéshez, megtisztításhoz.

 

A graffitik ellen - megelőzés és helyreállítás

Ami valakinek önkifejezés, azt más nagyon gyakran rongálásnak minősíti. Így van ez a szép tiszta falakon kéretlenül megjelenő graffitik esetében is. Szerencsére weboldalunkon már olyan hatékony szerekkel tudjuk Önt felvértezni, melyekkel hatékony légáteresztő védőbevonattal láthatja el a felületeket. Nem tud majd így a ráhordott festék behatolni a falba. 

Ugyan meg nem akadályozhatjuk az önkifejezés e sajátságos formáját, de legalább a helyreállítás lényegesen könnyebbé válik. Ebben segítenek a szintén rendkívül hatékony graffiti eltávolító szerek.

 

Igazán gazdag választék

Az Euró-Higiénia weboldalán többfajta falkezelési terméket, azaz grafiti eltávolítót és penész eltávolítót is megvásárolhat, ráadásul mindezt igazán egyszerűen. Minőségi termékeink között mindenki megtalálja a számára ideális, az igényeinek tökéletesen megfelelő termékeket. 

Miután rálelt az Önt érdeklő árucikkre, kattintson rá és ismerje meg a részletes leírását, valamint az árát! Ezután választhat, hogy még válogatni szeretne, vagy inkább fizetne. Utóbbi esetben menjen tovább a pénztárba! Regisztrációval, de anélkül is érvényesítheti megrendelését. Míg az első esetben csak egyszer kell megadni a feltétlenül szükséges adatokat, az utóbbi esetben minden vásárlásnál újra be kell írni őket. Állítsa be az Ön számára megfelelő átvételi és fizetési módokat és véglegesítse a rendelést!