Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CSOMAGOLÁS

Rögzítéshez használható gépek és kiegészítő kellékek, amelyeket az irodában a mindennapi tevékenységek során igen gyakran használunk!
Rendezés:

Ezen az oldalon azokat a termékeinket találja meg, amelyeket az irodában a mindennapi tevékenységek során igen gyakran használnak, amikor rögzítésre van szükség. Ezen termékeink közül Ön is biztosan megtalálja majd a leginkább megfelelő anyagú és méretű darabokat. Legyen szó kisebb irodai vagy nagyobb cég szerteágazó és sokrétű igényeiről, mi itt, az Euró-Higiénia weboldalán csak a legjobb minőségű rögzítésre szolgáló termékek választékát kínáljuk.

Mindenféle vastagságú irodai papírtermék vagy csomagolóanyag rögzítésére szolgáló terméket vásárolhat oldalunkon.


 

Az Euró-Higiénia Kft.-nél küldetésünknek tekintjük, hogy a tisztítási, ragasztási és csomagolástechnikai, valamint az irodai termékek eljussanak a kis- és nagyipari felhasználókhoz, segítve a hatékony és minőségi termelést és a mindennapi szakszerű munkát. Nálunk mind a nagyobb felhasználók, mind a magánszemélyek megtalálhatják az igényeiknek leginkább megfelelő alap és kiegészítő rögzítésre szolgáló termékeket, köztük a céljaiknak leginkább megfelelő tűzőgépeket, tűzőkapcsokat és kapocskiszedőket.

Ezekkel igazán hatékony és megbízható lesz a mindennapi munkavégzés. És bízhatunk az eredményben is, mely egyáltalán nem mellékes, ha a dokumentumok biztos és tartós egyben tartása a cél.

 

A rögzítés alapkellékei

Dolgokat egyben tartani nem csupán ragasztóanyagokkal lehet. Bár az elektronikus adattárolási módszerek egyre jobban teret nyernek, mégis van elég sokféle irodai folyamat, előírás, mely még ma is megköveteli a dokumentumok kinyomtatását. Ekkor pedig fontos, hogy az oldalak sorrendje ne változzon, és minden szépen nyomon követhető legyen még a dokumentumok keletkezését követő hosszú idő múlva is. Ezt megbízható rögzítési kellékekkel érjük el. Ilyenek a tűzőgépek és a tűzőkapcsok.

 

A tűzőgépekről

A tűzőgépek nem hiányozhatnak egyetlen irodából vagy raktárból sem. Sőt, egyetlen olyan iratokkal rendszeresen foglalkozó adminisztratív területről sem, ahol dokumentumok készítése, tárolása és feldolgozása történik. Ez a mechanikus szerkezet tűzőkapocs segítségével működik. A leggyakrabban papírlapokat tud egymással összekapcsolni, azaz biztosítja rögzítésüket. De más, a papírhoz hasonlatos anyagokat is rögzíthetünk vele. Gyakran használják óvodai barkácsoláshoz, például közepesen vastag filcanyagok egymáshoz rögzítésére. Kárpitosok kedvelt szerszáma is.

Az irodai tűzőgépekhez tűzőkapocsra van szükség. A papírdokumentumok rögzítését ezzel lehet biztosítani. A tűzőgép segítségével a tűzőkapocs szárai vagy lábai befelé, egymás felé görbülnek. Így tudja majd ez a kicsi fémanyag nagyon stabilabban összetartani, rögzíteni az összetűzött lapokat. Kiszedni leghatékonyabban a kapocskiszedővel lehet, különben körmünk és érzékeny ujjbegyünk látja kárát.

 

Gazdag választék

Az Euró-Higiénia weboldalán többfajta rögzítési terméket is megvásárolhat. Minőségi termékeink között mindenki megtalálja a számára ideális anyagú és kivitelű darabokat. Csak kattintson az Önt érdeklő termékre, olvassa el a részletes leírást, árat és mennyiséget. Majd válasszon, hogy továbbválogat, vagy inkább befejezi a böngészést és továbblép a pénztárba. Nálunk vásárolhat regisztrált vagy nem regisztrált vásárlóként is. Utóbbi esetben csak számlázási és szállítási címét kell megadnia. Szükséges számunkra még a szállítási vagy átvételi és a fizetési mód megadása. Ezt követően csupán véglegesítenie kell a vásárlást. Válogasson kedvére gazdag kínálatunkból!