Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Penész eltávolítása

Rendezés:

Penészölés hatékonyan!

A nem jól szigetelt helyiségekben sajnos könnyen felüti a fejét a penész. Gyakran megjelenik pincékben, nyaralókban, olyan helyiségekben, ahol a szigetelés nem megfelelő, és a falak hidegek, párás időben pedig nyirkossá válnak. A penész pedig pontosan ezt szereti: sok nedvesség, meleg, párás környezet. Ám szerencsére van ellene hatékony megoldás, mégpedig a STOP penészölő!


A penész megjelenése nem csak esztétikai szempontból nem kívánatos, hanem sajnos súlyos gondokat okozhat az egészségünkben is. A csúnya, zöld, feketés, kékes, szürkés foltokon túl a penész spórák bekerülnek a levegőbe, és belélegezve légúti panaszokat, allergiát, asztmát okoznak. Irritálják a nyálkahártyát, a tüdőt, a szemet, a torkot és a bőrt, ennek tünetei az orrfolyás, torokviszketés, könnyezés és tüsszögés. Súlyosabb esetben tüdőbetegségeket okozhat. Fokozott veszélynek vannak kitéve az idősek és a gyerekek, illetve a legyengült immunrendszerű emberek. Emiatt kiemelten figyelmet kell fordítani az egészségügyi intézmények és a közintézmények penészmentesítésére.


A legjobb, ha sikerül megelőznünk a penész kialakulását. Azonban, ha már megjelent, akkor bizony hatékony szerre van szükség ellene, különben újra életre kel! A STOP penészölő bel- és kültéren egyaránt használható, eltávolítja a homlokzaton, a tetőn, a fakerítéseken, téglafalon, vagy a vizes helyiségekben megjelenő penészt is. Aktív klórgázt tartalmaz, amely azonnal hat. Figyeljünk oda, hogy a felületet alaposan kezeljük le, és a penészt nyomtalanul tüntessük el!


A STOP penészölő használata után is érdemes néhány dologra odafigyelni, ha szeretnénk elkerülni az újbóli tortúrát: szellőztessünk rendszeresen, hogy a páratartalom ne nőjön meg túlságosan! Sokat segít a ventilátor használata, vagy az is, ha csökkentjük a belső helyiségekben történő teregetést, vagy más, párát okozó tevékenységet. A leghatékonyabb, ha a kezelés után használunk penészlokalizáló oldatot és a STOP penészgátló festékadalékot.


Forduljon hozzánk bizalommal penészölőért, ha szeretné újra egészségessé tenni környezetét! Termékeinkről bővebb információért keressen fel minket bátran!