Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Élelmiszeriparban használható termékek

Rendezés:

Élelmiszeriparban használható termékek

Ebben a kategóriában az élelmiszeripar területén aktív cégeknél is biztonságosan és gazdaságosan használható termékeink kínálatával találkozhat. Vállalatunk elkötelezett a kínálat folyamatos bővítése mellett, hogy Ön mindig az igényeinek és elvárásainak leginkább megfelelő innovatív és hatékony termékek között válogathasson.

Éppen ezért gyűjtöttük egy csoportba ezeket a nagyobb kiszerelésű és a legmagasabb minőségi igényt is kielégíteni képes, élelmiszeriparban is alkalmazható CALGONIT tisztítószereket. Egy márkanév, többféle változat, többféle feladatra.

Mi elsősorban a higiéniai és fertőtlenítési, a csomagolási és ragasztástechnikai vegyiáruk forgalmazására helyezzük a fő hangsúlyt. Éppen ezért folyamatosan fejlesztjük weboldalunkat, ahol vásárlóink megtalálhatják a magyar piacon már bizonyított CALGONIT márkájú tisztítószereket is.

Ezek a nálunk forgalmazott, igen sokoldalúan felhasználható, többfunkciós készítmények nem csak a nagy élelmiszeripari szereplők, de a kisebb vállalkozások számára is ideálisak, ha speciális tisztítóhatás elérése a fő feladat. Éppen ezért nálunk mindenki biztosan megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő tisztítószereket. Ezekkel rendkívül hatékonyan lehet az élelmiszerek környezetéhez elengedhetetlen higiéniai szempontból kifogástalan körülményeket biztosítani.

Nem elhanyagolható a gazdaságosság sem, melyet a nagyobb kiszerelés és a rendkívüli hatékonyság is garantál. A kihívásokra professzionális válaszokat szeretnénk adni folyamatosan megújuló és naprakész kínálatunkkal.

Az ideális, élelmiszeriparban használható termék a CALGONIT

A CALGONIT folyékony tisztítószer család nálunk kapható termékei túlnyomórészt lúgosak. A CF 312 bármely vízkeménység esetén használható, és könnyen leöblíthető, hatóideje 10-20 perc. Az NF5401 képes eltávolítani a különösen makacs szennyeződéseket, és optimális összetétele miatt rendkívül gyors hatású. Kátrány, keményítő és zsír eltávolítására is alkalmas. Ideális füstölőkamrák takarításához.

A CALGONIT SF 504 is sokféle feladatra használható, erősen savas habtisztító, mely ásványi savak, hatékony tenzidek és emulgeátorok optimális kombinációja. Képes nem csupán a szervetlen lerakódásokat, hanem a zsírt és a fehérjét is hatékonyan eltávolítani. Az alapos öblítést követően minden ragyogóan tiszta lesz. Az R FLÜSSIG SPEZIAL erősen lúgos tisztítószer, mely nem nagyon habzik. Különösen alkalmas tejipari felhasználásra. A DS 683 fertőtlenítő hatású, gyengén lúgos, felületaktív, széles hatásspektrumú baktérium- és gombaölő fertőtlenítőszer, jó zsíroldó, szaga semleges, és nem korrozív.

Hogyan tud nálunk vásárolni?

Itt, az Euró-Higiénia weboldalán igazán egyszerű az ideális, az élelmiszeriparban is remekül használható tisztító termékeket megtalálni az adott feladatra, majd megvásárolni. Csak kattintson az Önt érdeklő termékre, olvassa el a részletes leírást, az információkat az árról és a kiszerelésről. Majd válasszon, hogy továbbválogat oldalunkon, vagy inkább befejezi a böngészést és továbblép a pénztárba.

Nálunk vásárolhat regisztrált vagy nem regisztrált vásárlóként is. Utóbbi esetben csak számlázási és szállítási címét kell megadnia. Szükséges számunkra még a szállítási vagy átvételi és a fizetési mód megadása. Ezt követően csupán véglegesítenie kell a vásárlást. Válogasson kedvére gazdag kínálatunkból!