Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elektromos rovarcsapdák

Rendezés:

Használjon elektromos rovarcsapdát az élelmiszeripari területen is!

elektromos rovarcsapdaLegyen szó az édességgyártásról, péküzemről vagy bármilyen más élelmiszer előállításáról, a közös bennük az, hogy területük roppant vonzó a különböző rovarok, például a legyek számára. Bármennyire is odafigyelnek az ott dolgozók arra, hogy véletlenül se jussanak be az élőlények a területre, sok esetben nem lehet ezt kivédeni, főként a nyári időszakban. Ha Ön is szeretné megőrizni termékei kifogástalan minőségét, és nem kockáztatná meg azt, hogy a rovarok beszennyezzék az élelmiszerek alapanyagait, használjon elektromos rovarcsapdát!

Az elektromos rovarcsapdákkal garantáltan rovarmentessé tudja tenni az élelmiszeripari területet. A berendezésekben található fénycsövek magához vonzzák a repülő rovarokat, így a gyártóüzem könnyen megszabadulhat tőlük. Ennek köszönhetően meg tudja őrizni termékeinek kifogástalan minőségét, és nem kockáztathatja meg azt, hogy rovar kerüljön az árucikkekbe.

Kínálatunkban többféle elektromos rovarcsapda közül is válogathat. Nézzen körül nálunk, és rendeljen kedvére! Amennyiben kérdései lennének az elektromos rovarcsapdákkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!