Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Felületfertőtlenítők

Rendezés:

Sanosil Pet 500 ml

2
3.499 Ft (2.755 Ft + ÁFA)

Fertőtlenítő lámpa

25.200 Ft (19.843 Ft + ÁFA)

Felületfertőtlenítők

A felületfertőtlenítők nagy szerepet kaptak az elmúlt időszakban. A Covid-járvány betörése megtanította az emberiséget a helyes kézmosásra és arra, hogy a mindennapi kontaktok veszélyesek lehetnek.

A felületfertőtlenítők jelen voltak korábban is az életünkben, hiszen bizonyos területeken (egészségügy, élelmiszeripar, stb.) evidensnek gondoltuk a használatukat. Az új vírus gyors terjedése azonban rámutatott arra, hogy nem voltunk elég alaposak. Egyszerre, nagy tömegben betegedtek meg emberek, míg mondjuk egy étteremben nem biztos, hogy feltűnt 3-4 beteg vendég, akik nem tudták összerakni a képet, hol kaphattak fertőzést.

A felületfertőtlenítők tehát fontos szerepet játszanak az egészségünk megőrzésében is. A különböző felületeken a baktériumok, vírusok és gombák különböző ideig képesek életben maradni. Jelenleg az iratok lámpás fertőtlenítése zajlik sok irodában, azonban tömeges fertőtlenítés esetén más megoldást kell keresni. 

Az egyik ilyen megoldás a fertőtlenítő füst képzése. A füst beterít mindent, hatékonyan pusztítja el a spórákat és más fertőzésforrásokat. A folyadék halmazállapotú anyagok törlésre, permetezésre alkalmasak, azonban jobban oda kell figyelni, hogy alaposan ellepjék a felületet, hiszen a füsttel ellentétben nem oszlanak el egyenletesen a térben. A törlőkendők pedig kimondottan csak személyes használatra jók, hiszen a kicsi személyes teret lehet velük maradéktalanult áttörölni.

Felületfertőtlenítők az Euró-Higiéniánál

Ebben a kategóriában a felületfertőtlenítőket gyűjtöttük össze. A fertőtlenítők kategória alá tartozó alkategória azokat a termékeket tartalmazza, amelyek kimondottan a felületek fertőtlenítésére használhatók. A korábban említett germicidlámpa azokat a baktériumokat öli meg, amelyek érzékenyek az UV-re. Kisebb tárgyak, levelek, iratok felületének fertőtlenítésére szolgál.

A felületfertőtlenítő folyadékok koncentrátum formában találhatók meg, így hígításuk szükséges a használat előtt. Széles spektrumú gombaölők, amelyek elbánnak a vírusokkal, baktériumokkal is. A folyékony felületfertőtlenítőknél érdemes figyelni a klórtartalomra. A klórt tartalmazó anyagok esetében használat közben klórgáz képződhet, amely veszélyforrást jelent a felhasználónak. A klórmentes szerek esetében ettől nem kell tartani.

Ugyancsak megtalálhatók ebben a kategóriában az olyan szerek, amelyek alkoholérzékeny felületen alkalmazhatók. Bizonyos közegben (pl. kórház, szolárium, stb.), ahol a felületek közvetlenül érintkeznek a páciensek, vendégek bőrével, kiemelt figyelmet kell szentelni a fertőtlenítésnek. Egy rosszul fertőtlenített szolárium jelentős fertőzésforrás, és a plexit nem lehet akármivel kezelni, hiszen mattulhat, károsodhat a felület. 

Bármelyik szert is választja, kérjük, olvassa el a tájékoztatót, amelyet a részletek elnevezésű gombra kattintva talál! Itt pontos leírást kap az adott termékről, a használatáról, a vonatkozó biztonsági előírásokról. 

Hogyan vásárolhat?

A vásárlás a kosárra történő kattintással kezdődik. Miután elolvasta a tájékoztatót, tegye a kosárba a kívánt terméket. Látni fogja a nettó és a bruttó árat is, valamint azt, milyen értékben kell vásárolnia, ha ingyenes szállítást szeretne. Figyelünk a biztonságra, ezért az online fizetés miatt nem kell aggódnia. A csomagot futárszolgálattal szállítjuk, ahol lehetőség van utánvétes fizetésre. Töltse fel készleteit az újabb járványos időszak előtt!