Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rovarirtó porzószer

Rendezés:

Oldja meg a kártevők eltávolítását PiretMAX rovarirtóval!

PiretMAX rovarirtó Az ember életterében mindig lesznek élősködő rovarok, amik a háztartások és egyéb, ember használta területeken fészkelik be magukat. A rovarirtásnak szerencsére ma már hatékony eszközei léteznek, olyanok, mint amilyen a PiretMAX rovarirtó.

A PiretMAX rovarirtó egy fehér, szilárd halmazállapotú rovarölő szer, jellegzetes por formában készül. A por használatával egy rovarirtószer aktiválható, ami gyakorlatilag minden fajta élősködőt elpusztít zárt térben. A bolhától kezdve a csótányokon át az olyan nehezen kiirtható rovarokig, mint amilyen az ágyi poloska. A PiretMAX rovarirtó kiválóan alkalmas otthoni használatra is, mert hatékony, ugyanakkor egyszerűen kezelhető.

Kifejezetten a rejtett életmódot folytató rovarok irtására fejlesztették ki, amiknek a rejtekhelyük, vonulási útvonaluk nem vagy csak nagyjából behatárolható. A port ezeken a területeken kell kiszórni és hagyni, hogy végezze a dolgát.

Ha szeretne megszabadulni az élősködőktől, anélkül, hogy szakembert kellene hívnia, forduljon hozzánk bizalommal, és próbálja ki a PiretMAX rovarirtót!