Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ne vegyen minden alkalommal új ecsetet

Ne vegyen minden alkalommal új ecsetet
Távolítsa el a festéket ecsettisztítóval

Bizonyára Ön is sokat foglalkozik otthona szépségével, de amikor egy ecsetre van szükségünk mehetünk is a boltba, mivel ecseteink már inkább kalapácsként használhatóak mint sem ecsetként. Órákig engedhetjük a vizet és moshatjuk bármivel, az eredmény mégse lesz olyan mint új korában. Erre ad megoldást az Euró-higiénia ecsettisztítója. 

Biológiailag lebontható ecsettisztító és festékeltávolító szer, amely környezetbarát termék. És igen ez a termék ruhákon is alkalmazható!

Vízzel hígítható ecsettisztító és festékleválasztó emulgeálja a lakkokat, diszperziókat, zsírokat és olajokat.

Biológiailag lebontható ecsettisztító és festékeltávolító környezetbarát termék 

 

Alkalmazás

A vízzel hígítható ecsettisztító és festékleválasztó emulgeálja a lakkokat, diszperziókat, zsírokat és olajokat (Kivételt képeznek a beégetős lakkok).

A falakon, fán, kerámián stb. lévő festékfoltokat mossuk le vagy permetezzük be a szerrel és utána öblítsük le vízzel a kezelt felületet.

Lakkozott felületeken ne engedjük hatni a szert.

Ruházat, festőöltözék: A ruhán esett foltokat kezeljük le rendesen a festékoldóval, majd mossuk le közönséges mosószerrel (szappannal) és vízzel.

Az ecseteket, hengereket és keféket merítsük be a festékoldóba, és a festék korától függően max. 10 órán át hagyjuk hatni a szert. Utána gyúrjuk át és folyó víz alatt mossuk ki a szerszámokat.

A szer döntő mértékben csökkenti a környezetterhelést.