Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ne várj az orvosodra, teszteld magad egyszerűen és olcsón!

Ne várj az orvosodra, teszteld magad egyszerűen és olcsón!
Ebben a cikkben bemutatjuk a Covid-19 tesztet, mely 1 db-os kiszerelésben is érhető

 

Mi, az Euró-Higiénia Kft.-nél küldetésünknek tekintjük a tisztítási és fertőtlenítésre szolgáló eszközeink eljuttatását a cégek és a magánszemélyek részére. Termékkínálatunkban éppen ezért megtalálhatók a Covid-19 tesztek is: antigén és antitest gyorsteszteket rendelhet nálunk.

 

Küzdjünk együtt a járvány terjedése ellen a Covid-19 tesztekkel!

Weboldalunkon a Covid-19 tesztek széles választékát kínáljuk. Antigén és antitest teszteket, illetve a több vírus elleni ellenanyag együttes kimutatására alkalmas teszteket is. A vérből vagy orrgaratból, nyálból vett minta segítségével dolgoznak az oldalon megrendelhető antigén vagy antitest gyorstesztjeink. Meg kell azonban jegyezni, hogy a legtöbb gyorstesztnél a mintavételhez szakember jelenléte ajánlott. Az orrgaratból történő mintavétel ugyanis nagy gyakorlatot kíván. A Covid-19 gyorstesztek pozitív eredménye esetén pedig mindenképpen ajánlott egy PCR-teszt elvégzése.

 

Antigén és antitest Covid-19 teszt, 1 db-os kiszerelésben

A Covid-19 gyorsteszt elvégzésének időpontjában a szervezetben lévő (akut) fertőzés és korábbi fertőzés következtében is jelen lehet az antigén. Oldalunkon kétféle antigén gyorstesztet talál, az egyik az orrgaratból, a másik a nyálból képes kimutatni a SARS-CoV-2 antigént. Utóbbi, a „nyalókás antigén teszt” a fertőzés korai diagnózisában tud segítséget nyújtani. Használata gyerekeknél egyszerű és időseknek is ajánlják. 15 perc alatt eredményt ad.

 

 

Az Euró-Higiénia webáruházban elérhető Covid-19 antitest tesztek az IgM és az IgG jelenlétét tudják kimutatni. Az aktív fertőzötteket lehet velük kiszűrni. Az Immunglobulin M, azaz az IgM antitestet az immunrendszer termeli. A fertőzésekben ez jelenik meg először, a koronavírus-fertőzés után is nagyon rövid idő alatt. E teszteknél a negatív eredmény azt jelzi, hogy nincs fertőzés, vagy a fertőzés óta nem telt el még öt nap.

Az IgM pozitivitás a fertőzés 5-21. napja között jelezheti az aktuális fertőzést. Ez az antigén viszont a 28. nap után már nem mutatható ki, de az IgG (Immunglobulin G) antigén igen! Fél évig is vagy még tovább. Ha csak ez mutat pozitivitást, akkor valószínűleg tartós immunitásról lehet beszélni, a COVID fertőzés már lezajlott és nincs fertőzésveszély.

Viszont ha mind az IgM, mind az IgG pozitív, akkor valószínűleg a fertőzési szakasz éppen körülbelül a 14-28. napja között van. A pácienst fertőzöttnek és fertőzőnek is kell tekinteni.

 

A bizonyosságért és a biztonságért

A nálunk forgalmazott Covid-19 teszteknek az a nagy előnyük, hogy lényegesen gyorsabban mutatható ki velük az eredmény, mint a PCR teszttel. Ám hivatalosan nem minden esetben fogadják el ezeket. De ahhoz, hogy biztonságban tudhassa önmagát és családtagjait, ezek a Covid-19 tesztek ideálisak és segítik a fertőzés elleni küzdelmet az oldalunkon megtalálható egyéb higiéniai termékekkel együtt.

Az Euró Higiénia minden munkatársa azért dolgozik, hogy a legszigorúbb kívánalmaknak is megfelelő minőségi termékeinkkel szolgáljuk ki Önt. Minden kérdésére professzionális válaszokat adunk. Cégünk és termékkínálatunk folyamatosan megújul és fejlődik. Tekintse meg weboldalunkon remek termékeinket!