Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Hungarian hu

Geiger Cementfátyol eltávolító és mészoldó 1l

Cikkszám: 142
Elérhetőség: Raktáron

A Geiger cementfátyol eltávolító és mészoldó egy savas tisztító koncentrátum. Eltávolítja a mész- és cementfátyolt még olajos vagy zsíros szennyeződés esetén is, valamint a szállórozsdát a fémről és a kőről.  Alkalmazási területek: úszómedencék, szaniter berendezések, konyhák, mosóberendezések, autómosók, csempék, natúr kövek stb. 

A tisztítóoldat higítható, nagyon gazdaságos termék.

Szerezhető hűségpontok: 39
Várható szállítás: 2021. március 03.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ezek is tetszeni fognak

Miért tőlünk vásárolj?

Ingyenes kiszállítás 50.000 Ft felett

Leírás és Paraméterek

 Cementfátyol eltávolító és mészoldó 1l

Geiger cementfátyol eltávolító és mészoldó univerzális szer Eltávolítja a fémről és a kőről a szállórozsdát is Alkalmazási területek: úszómedencék, szaniter berendezések, konyhák, mosóberendezések, autómosók, csempék, natúrkővek stb. A Geiger cementfátyol eltávolító és mészoldó egy savas tisztító koncentrátum. Eltávolítja a mész- és cementfátyolt még olajos vagy zsíros szennyeződés esetén is, valamint a szállórozsdát a fémről és a kőről. Savérzékeny felületekre – mint zománcozott fürdőkádak, sima és polírozott kő-és műkőfelületek – ne használjuk. 

Alkalmazás: a szennyezettség mértékétől függően 1 : 3-tól 1 : 15-ig arányban vízzel hígítandó. Alaposan nedvesítsük be a tisztítandó felületeket és rövid hatóidő után bő vízzel öblítsük le. Felhasználás a hígítás mértékétől függően 1 liter koncentrátum 5-20 m2-re. Összetétel: nem ionogén anyag, hangyasav, oldódás segítők.

Engedélyszámok: OKBI 858/2002  

Eltarthatóság: minőségét korlátlan ideig megőrzi. Tárolás száraz, hűvös helyen, fagytól óvjuk

Gyártó: Geiger Chemie GmbH D-78230/Németország 

Kiszerelés: 1 liter                                                                                  

Forgalmazó: Euró-Higiénia Kft. H-2040 Budaörs, Munkácsy u. 9. +36 23 611 384

Veszélyes anyagtartalom: hangyasav < 10 %, Butildiglikol < 5 % R36/38 Szem- és bőrizgató hatású, S2 Gyermekek kezébe nem kerülhet, S23 A keletkező gőzt nem szabad belélegezni, S24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást, S36/37/39 Megfelelő védőruházatot, védőkesztyűt és szem/arcvédőt kell viselni, S45 Baleset vagy rosszullét esetén orvost kell hívni. Ha lehetséges, a címkét meg kell mutatni, S51 Csak jól szellőztetett helyen használható