Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
BORNIT BitumenTop UV Szigetelő bevonat 25l
10.699 Ft (8.424 Ft + ÁFA)
Menny.:db

BORNIT BitumenTop UV Szigetelő bevonat 25l

10.699 Ft (8.424 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 2811620

A BORNIT-Bitumen Top UV egy univerzálisan használható, oldószermentes, latex tartalmú bitumenemulzió. Hígítás nélkül használható a különböző építőipari felületeken, védőbevonatként. A termék felhordható kefével, hengerrel vagy levegő nélküli szórópisztollyal

Felhasználási terület: A BORNIT-Bitumen TopUV nedvesség elleni bevonatként használható betonhoz, faszerkezeti elemekhez, vakolathoz és falazó elemekhez. Ezen kívül a BORNIT®-Bitumen TopUV alkalmazható még nedvesség elleni védelemként a földdel érintkező beton épületelemeknél (aknák, csatornák stb.) Védőbevonatként alkalmazható a tetőszerkezetnél, a bitumenes és ásványi tetőfedő elemek cseréjénél és javításánál. A tetőn való alkalmazáskor különösen fontos, hogy a tető legalább 3° (fok) lejtéssel rendelkezzen, hogy ne álljon meg rajta a víz. Bitumenes hullámlemezhez nem alkalmas.

Várható szállítás: 2024. július 15.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Felhasználás módja

A BORNIT-Bitumen ToUV felhasználásra kész. Legalább 2 rétegben ajánlott felhordani. A második réteg felhordása, csak az első réteg megfelelő száradása után történhet. A felhordás benedvesített kefével ill. hengerrel vagy levegő nélküli szórópisztollyal történik.

Az alkalmazott felhordóeszközt használat után azonnal tisztítsa meg vízzel. A megszáradt terméket BORNIT Bitumenreiniger vagy BORNIT MultiClean vagy lakkbenzin segítségével lehet eltávolítani.

Kizárólag száraz időjárásnál hordható fel, fagy vagy eső ill. eső lehetősége esetén semmiképpen sem javasolt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.