kapcsolat
  

Higiénia

Csomagolás- és ragasztástechnikai termékek

Falkezelőszerek

Faápolás, fafelújítás

Elektromos rovarcsapda

Főoldal

Keresendő szó:

Hirdetmény

VÁLASZTHATÓ IDŐPONTOK


Csak akkor választható időpont, ha már kiválasztottuk a megfelelő szállítási módot. Erre egy külön megjelenő ablak figyelmeztet, ha esetleg át akarnánk lépni ezt a fázist, vagy elfelejtenénk. Előfordulhat olyan eset, amikor az egyes szállítási módokat korlátozzuk, de akkor a kiválasztható szállítási módok között a korlátozott szállítási mód már meg sem fog jelenni. 
választható időponttal kapcsolatos teendőket a használati utasítás résznél már említettük. Most azokra a részletekre térünk ki, amelyek befolyásolhatják a döntésüket. Megkíséreljük felvázolni azokat az előnyöket és hátrányokat, amelyeket érdemes mérlegelni az egyes szállítási módok közötti összehasonlítás, majd az azt követő választás során. FONTOS! Amennyiben a "mikorra érkezzen"  időpont ünnepnapot jelent, akkor automatikusan az ünnep utáni első munkanap értendő a várható teljesítés időpontjának.

Személyes áruátvétel

Aki megteheti az a személyes áruátvételt válassza. Ezúton lehet a legolcsóbban és leggyorsabban hozzájutni a kiválasztott termékhez, termékekhez, hiszen a vásárló dönti el, hogy azonnal érte megy az áruért, vagy későbbi időpontban keresi fel a megjelölt irodát, vagy kiskereskedelmi egységet. Érdemes figyelembe venni a megjelölt nyitvatartási időszakot. Ennek a formának nem csak a szabadon választható időpont az előnye, hanem az is, hogy a személyes felkeresés alkalmával, ha időközben újabb kérdések merülnek fel, akkor erre választ kaphatnak a személyes konzultáció során az iroda felkeresésekor. Nagyon fontos, hogy a rendelés feladásakor megjelölt időponttól szabadon eltérhet a vevő, sőt 10 nap elteltével előzetes igénye törlésre kerül mindenféle egyéb kötelezettség nélkül, ha nem jön érte a vevő.

Postai csomagfeladás

A postai feladáskor a standard csomag változat kb. 1 héten belüli csomag megérkezéssel kell számolni normál esetben. Későbbi időpontra igényelt teljesítést szintén meg lehet jelölni a MIKORRA ÉRKEZZEN rovat kiválasztható rovataiból, ahogyan a többi áruátvételi lehetőség esetén. Az időgarantált csomag esetében 3 napon belül megérkezik a csomag. Minkét szállítási mód esetén a program a megrendelés kiállításának napjától számítja automatikusan a  MIKORRA ÉRKEZZEN-nél megjelenő időpontot. Ellenben ezen a helyen beállíthat a vásárló más érkezési időpontot is, attól függően, ahogyan ő akarja. Ebben az esetben a csomagot az üzlet később fogja feladni, és a kiválasztott időpontban fog megérkezni a csomag. Nagyon fontos pozitívum, hogy a posta, ha nem találja otthon a címzettet, akkor értesítést hagy. A megjelölt időtartamon belül a megjelölt postahivatalban szabadon vehető át a csomag a nyitvatartási időtartamon belül. Tehát ez a forma nem igényli feltétlenül a csomag megérkezésének időpontjában történő otthon tartózkodást. A tarifák egységesek, tehát nem kell figyelembe venni, hogy Budapesten, megyeszékhelyen, vagy azon kívül, és hány kilométeres körzetben található a rendeltetési hely.

Futárszolgálati teljesítés

Futárszolgálati teljesítést akkor érdemes választani, amennyiben nagyon sürgősen kell a kiválasztott áru, hiszen ez a forma 24-48 órán belüli teljesítést tesz lehetővé. Ez mód azonban feltétlenül azt igényli, hogy a vevő a csomag megérkezésének időpontjában a rendeltetési helyen tartózkodjon, mert a csomagot át kell venni, és ki kell fizetni. Amennyiben a vásárló nem tartózkodik a megadott címen, akkor a futárszolgálat kiszállási pótdíjat számol fel. A csomagot néhány napig tárolja, ha végleg nem kéri a címzett, akkor visszaviszi a feladónak. Ennél a szállítási módnál szintén választhatunk a megjelenő időponton kívüli időpontot a MIKORRA ÉRKEZZEN naptári listájából. Erre két hetes intervallum áll rendelkezésre.


Javasoljuk, hogy tanulmányozzák a díjtáblázatunkat.


 2020. 03. 31., Kedd
E-mail:
Jelszó:
Regisztráció   Elfelejtett jelszó
Az Ön kosara üres.
Kosár megtekintése


Adatvédelmi elvek
Használati utasítás
Díjtáblázat
Választható időpontok

Aktuális árlista

Aktuális akciós termékek
Webáruház nyitóoldal | Weboldal nyitóoldal | Használati útmutató | Adatvédelmi elvek | Kapcsolat
ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató | Jótállási jegy | Impresszum és Tárhely Szolgáltató
Elállási nyilatkozat | Panaszfelvételi jegyzőkönyv | Szavatosság kezelése jegyzőkönyv | Adatvédelmi incidens jegyzőkönyv