kapcsolat
  

Higiénia

Csomagolás- és ragasztástechnikai termékek

Falkezelőszerek

 

Penész ellen (12)

 

Graffiti eltávolítás és megelőzés szerei, kapcsolódó cikkek (17)

 

Faltisztítás, falkezelés, kőápolás (18)

 

Salétrom eltávolítása (3)

Faápolás, fafelújítás

Elektromos rovarcsapda

Főoldal

Keresendő szó:

Hirdetmény
    Kategória:
Falkezelőszerek/Salétrom eltávolítása


ISOL KŐBALZSAM szigetelő folyadék 1 literGyártó: Geiger Chemie GmbH
Nettó ár: 4494/db
ÁFA: 1213/db (27%)
Fogyasztói ár: 5707/db

Van raktáron Sláger termék
Termékismertető:

GEIGER FOLYÉKONY ISOL SZIGETELŐ
* intenzív, extra erős fluátozás, szigetelés, impregnálás, alapozás.
Alkalmazási területek: kalciumfluoriddá alakulnak át.  Ez megakadályozza a víz, a savak és lúgok beszivárgását. Óvja a falakat és a homlokzatokat az időjárás és fagy ellen. Gátolja a víz-, nikotin- és rozsdafoltok kialakulását. Megerősíti a régi és új vakolatokat. A festék nem pereg le és nem szappanosodik el, ezáltal egyenletes, foltmentes felületet nyerünk. Megakadályozza a téglafal és vakolat kivirágzását. Semlegesíti az aktív mész- és cementvakolatokat. Diszperziós festékeknél egyenletes színárnyalatokat biztosít. Nélkülözhetetlen a szilikát festékeknél. Konzerválja a műkő, natúrkő és mészkő felületeket.
Nem alkalmas az üveg, márvány, zománc, fémedények és növények kezelésére. Ha mégis ráfröccsen, úgy vízzel azonnal mossuk le.  Gipszvakolatokhoz használjuk az ISOL szigetelő sót.
Feldolgozás: Kizárólag mésztartalmú építőanyagokhoz használjuk. A friss vakolatok legalább 14 naposak legyenek.  Réginél a fix vakolatot ne távolítsuk el. Fluátozás előtt hagyjuk kiszáradni a meglévő foltokat. A fluátozást nedves eljárásban végezhetjük – a közbenső száradási idők növelik a hatékonyságot.  Új festékréteg felhordása előtt a foltoknak teljesen ki kell száradniuk (5-6 nap). Utólagos lemosás nem feltétlenül szükséges.  Konzerválja a műkő, a natúrkő és mészkő felületeket.
Alkalmazás:     
1. Réteg       100 ml ISOL + 400 ml víz             
2. réteg        100 ml ISOL + 200 ml víz
Problémás esetekben hígítás nélkül alkalmazzuk.                                                                      Hígításhoz ne használjunk fémedényt. Az alap szívóképességétől függően az anyagfelhasználás kb. 5-6 m2/liter.
Veszély - veszélyes anyagtartalom: Mg-hexafluoro-szilikát-6-hidrát (606-187-0),Cink-fluoro-borát (237-534-0)
Szállítási megnevezés: UN 2922                                                                                                     Mérgező, maró folyékony anyag  8,,Pg.III.                                                                                           H 302 Lenyelve ártalmas                                                                                                                       H 315 Bőrirritáló hatású                                                                                                                         P 264 A használatot követően a kezet, arcot, szabad bőrfelületeket alaposan meg kell mosni        P 280 Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező                                             P 302+P 352 HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel.                                                      P 501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként.                                                               Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót! Tartsák be előírásokat!      Viseljük az előírt munkavédelmi felszereléseket!                           
OKBI bejelentés: 45070/2016 és 858/2002
Mennyiség: 100 ml, egyéb kiszerelési egységek: 0,5 és 5, illetve 10 liter                                  Gyártja: Geiger Chemie GmbH D-78230/Németország D-78230/Németország                       Forgalmazó: Euró-higiénia Kft  H-1141 Budapest, Negyed u.5. Telefon: +36 1 3838 3672020. 03. 31., Kedd
E-mail:
Jelszó:
Regisztráció   Elfelejtett jelszó
Az Ön kosara üres.
Kosár megtekintése


Adatvédelmi elvek
Használati utasítás
Díjtáblázat
Választható időpontok

Aktuális árlista

Aktuális akciós termékek
Webáruház nyitóoldal | Weboldal nyitóoldal | Használati útmutató | Adatvédelmi elvek | Kapcsolat
ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató | Jótállási jegy | Impresszum és Tárhely Szolgáltató
Elállási nyilatkozat | Panaszfelvételi jegyzőkönyv | Szavatosság kezelése jegyzőkönyv | Adatvédelmi incidens jegyzőkönyv