kapcsolat
  

Higiénia

Csomagolás- és ragasztástechnikai termékek

Falkezelőszerek

 

Penész ellen (12)

 

Graffiti eltávolítás és megelőzés szerei, kapcsolódó cikkek (17)

 

Faltisztítás, falkezelés, kőápolás (18)

 

Salétrom eltávolítása (3)

Faápolás, fafelújítás

Elektromos rovarcsapda

Főoldal

Keresendő szó:

Hirdetmény
    Kategória:
Falkezelőszerek/Faltisztítás, falkezelés, kőápolás


S-E-1 lúgozószer 500 grGyártó: Geiger Chemie GmbH
Nettó ár: 2819/db
ÁFA: 761/db (27%)
Fogyasztói ár: 3580/db

Van raktáron Sláger termék
Termékismertető:

Geiger S-E-1 lúgosító kék színű por alakban                                                                       
Teljesen szagtalan, intenzívebb a szalmiákszesznél
Intenzívebb a szalmiákszesznél, a csiszolópapírnál és a csiszológépnél. Teljesen szagtalan – por alakú. Az S-E-1 lúgosítóval gond nélkül hozzáférhetővé válik minden rés, fúga és repedés. Nikotinnal és korommal erősen szennyezett födémek és falak megfelelő előkészítéséhez, különösen a kéndioxiddal és fűtőolajjal szennyezett, alapos tisztítást igénylő homlokzatokhoz. Az S-E-1 szórókészülékkel is felhordható. Feleslegessé teszi a különleges szigetelést. Használatával a festék rendkívül jól takar majd.
Alkalmazás: a régi alapokat (műgyanta festékek, olajos lakkok, olajfestékek, kötőanyagok, diszperziós festéke) megtisztítja, tapadóvá, mattá és teherbíróvá teszi, ezáltal megkönnyíti az új réteg felhordását, még akkor is, ha a felületeket szilikon tartalmú szerekkel kezelték le.
Előnyök: a teljesen szagtalan lúgosító szer egyszerűen feldolgozható – feleslegessé teszi a fáradtságos csiszolást – a padlókra nem káros. A S-E-1 valamennyi műanyagpadlóra alkalmas erős tisztítószer. Nem marja ki a bőrt és az üveget.
Felhordás: a kés S-E-1 port egyszerűen vízben feloldjuk és ecsettel, illetve szivaccsal felhordjuk a kezelendő felületre. Hagyjuk felszívódni, majd mossuk le tiszta vízzel. 1 liter vízben feloldunk 100 gr S-E-1-t. 1 liter oldat kb. 10-15 m2-re elegendő. A m2-ár tehát olyan alacsony, hogy annál olcsóbb és racionálisabb megoldást nem találunk.
A göngyöleget gondosan ürítsük ki. UBA-szám: 0366 0002   
Tartalom: 500 gr Egyéb kiszerelések: 100 gr, 5 kg                                                                  OKBI 36276/2016 és 858/2002                                                                                 Veszélyes anyagtartalom: nátriumperborát, pentahidrát (600-611-8) Trinátrium ortofoszfát (231-509-8)                                                                                                               Minőségét korlátlan ideig megőrzi. Szállítási szempontból nem veszélyes.
VESZÉLY!
H 315 Bőrirritáló hatású. H 319 Súlyos szemirritációt okoz. H 335 Légúti irritációt okozhat.                                                                                                                            P 201 Használat előtt ismerje meg az anyagra vonatkozó különleges utasításokat.  
P 280 Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező.
P 309+P 311 EXPOZÍCIÓ VAGY ROSSZULLÉT ESETÉN forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz.                                        
P 501   A tartalom/edény elhelyezése hulladékként:
Egyéb javallatok: Gyermekek kezébe nem kerülhet. Az anyag porát nem szabad belélegezni. Kerülni kell a porral való érintkezést. Megfelelő védőkesztyűt és szemvédőt kell viselni. Csak jól szellőztethető helyen használjuk.                                                                                                             Gyártja: Geiger Chemie GmbH, 78230-Engen/Németország                                                                   Forgalmazó: Euró-higiénia Kft. H-1141 Budapest, Negyed u.5. Tel.: +36  1 3838 367
2020. 03. 31., Kedd
E-mail:
Jelszó:
Regisztráció   Elfelejtett jelszó
Az Ön kosara üres.
Kosár megtekintése


Adatvédelmi elvek
Használati utasítás
Díjtáblázat
Választható időpontok

Aktuális árlista

Aktuális akciós termékek
Webáruház nyitóoldal | Weboldal nyitóoldal | Használati útmutató | Adatvédelmi elvek | Kapcsolat
ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató | Jótállási jegy | Impresszum és Tárhely Szolgáltató
Elállási nyilatkozat | Panaszfelvételi jegyzőkönyv | Szavatosság kezelése jegyzőkönyv | Adatvédelmi incidens jegyzőkönyv