Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SANOSIL Prolifoss STE 1 kg

Gyártó cikkszám: 501
Várható szállítás: 2020. november 30.
Szállítási díj: 1.860 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Szennyvíztisztító telepek beüzemelése és feljavítása, BOI5 és KOI csökkentése. Szennyvíztiszító telepek időszakos vagy szezonális túlterhelésekor ajánljuk. Javul a vízminőség, csökken az iszapmennyiség, a bűz és a levegőztetés energiaköltsége. Eltünteti a lerakódásokat.

Leírás és Paraméterek

SANOSIL  Prolifoss STE 1 kg

Szennyvíztisztító telepek beüzemelése és feljavítása, BOI5 és KOI csökkentése. Szennyvíztiszító telepek időszakos vagy szezonális túlterhelésekor ajánljuk. Javul a vízminőség, csökken az iszapmennyiség, a bűz és a levegőztetés energiaköltsége. Eltünteti a lerakódásokat. A SANOSIL biológiai termékei emberekre és az állatokra nézve veszélytelen enzimeket és baktériumokat tartalamaznak, amelyek környezetbarát módon, természetes úton bontják le a szerves hulladékot, szennyeződéseket. A termékek vízzel bármilyen arányban higithatók és egymással összekeverhető az alkalmazási célnak megfelelően. Használatuk és tárolásuk egyszerű és veszélytelen.

Adagolás: Oldjuk fel a PROLIFOSS STE-t 1:10 arányban langyos (max. 35 Celsius fokos) vízben és keverjük lassan néhány percig. Pihentessük az oldatot 30-45 percig, azért hogy a mikroorganizmusok elszaporodása kiteljesedhessen. Ezután adagoljuk az emulziót a nyers, vagy előülepített szennyvízbe, a biológiai tisztító berendezés elé, lehetőség szerint a terhelési csúcsokat követően. Nagyobb szennyviztiszíttó telepeknél automata adagolóberendezés is ajánlatos. 5000-9999 m3 napi hidraulikus terhelés esetekor 0,09 gr/m3. Szennyvíztisztító telep beüzemelésekor, vagy leállítást követő újraindításkor az első négy hét során az adagolási mennyiséget meg kell duplázni. 

Kiszerelés: 1 kg

Forgalmazó: Euró-higiénia Kft H-2040 Budaörs, Munkácsy ut  6. Telefon: +36 23 384 611

 

Ezek is tetszeni fognak

Keresés

Telefon:+3623611384, +36209145494
E-mail:info@euro-higienia.hu
Elérhetőségek