Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SANOSIL Prolifoss 1 kg

Gyártó cikkszám: 500
Várható szállítás: 2020. november 30.
Szállítási díj: 1.860 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Szerves anyagok, fekália és cellulóz lebontására. Emésztőgödrök, oldómedencék, lakóautók, hajók szennyvíz tartályának kezelése. Minden szerves anyagot elfolyósít, csökkenti a bűzképződést és a lerakodásokat a tartály falán.

Leírás és Paraméterek

SANOSIL  Prolifoss 1 kg

Lakóautók, hajók szennyvíz tartályának kezelése. Minden szerves anyagot elfolyósít, csökkenti a bűzképződést és a lerakodásokat a tartály falán. A SANOSIL biológiai termékei emberekre és az állatokra nézve veszélytelen enzimeket és baktériumokat tartalmaznak, amelyek környezetbarát módon, természetes úton bontják le a szerves hulladékot, szennyeződéseket. A termékek vízzel bármilyen arányban hígíthatók és egymással összekeverhető az alkalmazási célnak megfelelően. Használatuk és tárolásuk egyszerű és veszélytelen.

Adagolás: Emésztőgödrök reaktíválásakor 1:10 arányú kézmeleg vízben, néhány percig kevergessük lassan, pihentessük 30-45 percig, hogy a mikroorganizmusok elszaporodjanak. A kezelést egy héten keresztül kell végezni napi 40 gr PROLIFOSS-t alkalmazva 1 m3 kezelendő szennyvízre számítva (általában 4-6 személyre számolunk 1 m3 szennyvizet). A  kezelést lehetőleg esténként kell végezni, az éjszaka folyamán a szernek elegendő idő álljon rendelkezésre a kellő hatás kifejtéséhez.Megelőző kezeléskor (2-3 hetente) célszerű adagolni  fentebb leírtak szerint az emésztőgödrök térfogatának minden egyes m3-ére 10 gramm PROLIFOSS-t. 

Kiszerelés: 1 kg

Forgalmazó: Euró-higiénia Kft H-2040 Budaörs, Munkácsy ut  6. Telefon: +36 23 384 611

 

Ezek is tetszeni fognak

Keresés

Telefon:+3623611384, +36209145494
E-mail:info@euro-higienia.hu
Elérhetőségek