Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ragasztópisztoly NEO3 típus

Ár:
30.635 Ft (24.122 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 358
Várható szállítás: 2020. november 30.
Szállítási díj: 2.090 Ft
Elérhetőség: Raktáron
NEO3 típusú akkumulátoros ragasztópisztoly Litium-ion akkumulátorral üzemel. Ideális univerzális ragasztó javításhoz, dekoráláshoz és barkácsoláshoz. Alkalmas: papír, keménypapír, parafa, fa, bőr, textíliák, műanyag, kerámia, műanyaghab, csempe,etc. ragasztására. Előnyök: kábel nélkül szabadon alkalmazható, egyszerű a használata, könnyen kezelhető, 15 mp alatt üzemkész, 2 perc alatt tartós ragasztást eredményez, nem szárad be a ragasztó, mint a tubusnál, vagy dobozban, nincs elfolyási, vagy kifolyási veszteség két alkalmazás között, a ragasztó nem gyúlékony, oldószer- és oldószerszag mentes, takarékos, mert csak annyit használunk el, amennyire szükség van, jól adagolható, nincs felesleges, később nem használható maradék.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ragasztópisztoly NEO3 típus

 

Alkalmazási területek: NEO3 típusú akkumulátoros ragasztópisztoly Litium-ion akkumulátorral üzemel. Ideális univerzális ragasztó javításhoz, dekoráláshoz és barkácsoláshoz. Alkalmas: papír, keménypapír, parafa, fa, bőr, textíliák, műanyag, kerámia, műanyaghab, csempe,etc. ragasztására. Előnyök: kábel nélkül szabadon alkalmazható, egyszerű a használata, könnyen kezelhető, 15 mp alatt üzemkész, 2 perc alatt tartós ragasztást eredményez, nem szárad be a ragasztó, mint a tubusnál, vagy dobozban, nincs elfolyási, vagy kifolyási veszteség két alkalmazás között, a ragasztó nem gyúlékony, oldószer- és oldószerszag mentes, takarékos, mert csak annyit használunk el, amennyire szükség van, jól adagolható, nincs felesleges, később nem használható maradék.

Műszaki paraméterek: Hálózati feszültség: Töltő 230-240 V Az akkumulátor töltési ideje: 90 %-ra 1,5 óra, 100 %-ra 2 óra Készülék mérete: 14x6x18 cm Készülék súlya: 26 dkg Felfűtési idő: 15 mp. At akkumulátor kisülési ideje: kb. 45 perc(folyamatos használat esetén) Ragasztópatron: átmérő 7 mm Ajánlott: Ragasztópálca kristály 7 mm 60 gr Felolvasztási hőmérséklet: kb. 190 Celsius fok (elektronikusan szabályozott).

Alkalmazási útmutató: Ez az elektromos eszköz csak a háztartásban előforduló barkács-anyagok és modellalkatrészek oldószermentes ragasztásának céljára használható. Mind az akkumlátor töltése, mind a készülék alkalmazása elővigyázatosságot igényel, tehát a munkavédelmi szabályokat szigorúan be kell tartani! Ez a termék megfelel a 06/95/EG qalacsonyfeszültségre vonatkozó irányelvnek, a 04/108/EG EMV irányelvnek, a használt elektromos és elektronikus készülékekre vonatkozó 02/96/EG és 02/96/EG RoHS-irányelvnek, a veszélyes anyagok korlátozása tekintetében.

Forgalmazó: Euró-higiénia Kft H-2040 Budaörs, Munkácsy ut 6. Telefon: +36 23 611 384

 

Ezek is tetszeni fognak

Keresés

Telefon:+3623611384, +36209145494
E-mail:info@euro-higienia.hu
Elérhetőségek