Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ragasztástechnika

RAGASZTÁSTECHNIKA

Könnyítse meg ügyfelei helyzetét horpadásjavító ragasztórúddal!

horpadásjavító ragasztórudVannak olyan helyzetek, amikor előfordul, hogy egy nagyobb faág vagy valamilyen tárgy horpadást okoz az autón. Ilyenkor a gépjárműtulajdonosok többsége azt gondolja, hogy ezeket a horpadásokat csak több napos javítás árán lehet eltüntetni. Szerencsére manapság egyre korszerűbb megoldások jelennek meg ezzel kapcsolatban is, így rövid idő alatt orvosolni lehet egy mélyebb horpadást is. Ha Ön autószerelőként szeretné megkönnyíteni ügyfelei helyzetét a horpadásokkal kapcsolatban, szerezzen be kínálatunkból horpadásjavító ragasztórudat!

A horpadásjavító ragasztórudak gyors és hatékony megoldást nyújtanak a személygépjárművek karosszériáján keletkezett horpadások eltüntetésében. Ez nem csupán az ügyfeleknek kedvez, hanem az autószerelőknek is, hiszen a horpadásjavító ragasztórudakkal rövid idő alatt ki lehet javítani a hibákat, így más, bonyolultabb szerelési feladatokra több idő juthat.

Bővítse hasznos és praktikus szerelőanyagokkal műhelyét, szerezzen be kínálatunkból horpadásjavító ragasztórudakat! Amennyiben kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!