Euró-Higiénia Kft. - Higiénia
Facebook
Twitter
@Eurohigienia tweetek
Pinterest
Youtube
Blogger
Telefonos jelentkezést elősegítő box
TERMÉKEINK
CÉGÜNKRŐL


E-mail:
info@euro-higienia.hu
Tel:
+36-23-611-384

Webáruházunk ajánlatából
tovább a webáruházhoz

Fumispore OPP 150


Oxyd fafelújító por 300 gr


Ragasztóanyag eltávolító 750 ml


Elektromos rovarcsapda EUROZAP 30
Kis befektetéssel elkerülhetők az esetleges fertőzésből származható károk szinte minden olyan helyen, ahol az elért és megszokott kiváló higiéniai körülmények megtartása kiemelten fontos.

Minden tisztítandó felülethez - lehet a kezelendő közeg, levegő, vagy bármilyen felület - hatékony szerekkel állunk rendelkezésükre.

A rendszeres, vagy az alkalmankénti alkalmazás minden esetben meghozza a kívánt eredményt.

Ne engedjük, hogy mikrobahordozók ellepjenek bennünket!

Forduljanak hozzánk bizalommal, mi konkrét és hatásos szerekkel, alkalmazási tanácsokkal segítünk akár a levegő-fertőtlenítés, akár felület-fertőtlenítés területén.

Kezelje hatékonyan a falpenészt is!Az optimális aeromikroba-gyűjtéshez, vagyis a levegőfertőtlenítés szükségességének alátámasztásához érdemes AIRTEST OMEGA levegőmintavevő készüléket használni - ismertető itt.

Levegőfertőtlenítés - légtérfertőtlenítés

a levegőben elszaporodott káros penészspórák és baktériumcsírák ellen

Ködképző berendezések

Különböző teljesítményű kézből és fix pontról működtethető ködképző készülékek: webáruházban itt.
Alkalmazható: zárttéri növényvédelemre, rovarirtásra, levegő-és eszközfertőtlenítéshez (növényház, raktár, istálló, humán létesítmények,élelmiszeripari üzemek helyiségei, stb.) és épületek körüli ULV szúnyogirtásra.

Rovarok ellen

Ha érdeklődik higiénés termékeink iránt, keresse fel webáruházunkat, vagy keressen minket elérhetőségeinken!

Speciális tisztítószerek a környezeti higiénia érdekében

 • Cinktisztító 1000 ml és 5 literes egységekben horganyzott felületekhez
 • OXID fafelújító (kül- és beltéri fafelületek kifehérítéséhez és megújításához) por 300 és 700 gr.
 • DIP diszperziós foltokat eltávolító szer (régi, beszáradt foltok eltávolításához): 250, 750 ml és 5 literes változatok
 • Ragasztóeltávolító: minden ragasztott kötést (pl.: padlóburkolat maradványok) megold: 250, 750 ml és 5 literes egységek
 • Olaj- és zsíreltávolító paszta terméskőre, műkőre, garázspadlóra 250 ml tubusban
 • Univerzális tisztítószer (minden szennyeződést felold az aljzatról) 1000 ml-es szórófejes flakonban
 • Ipari és műhelycélú tisztítószer 1000 ml-es egységben
 • Speciális műanyagtisztító 1000 ml
 • Környezetbarát ecsettisztító és festékoldó 250 és 750 ml, 5 literes változatokban
 • Biológiailag lebontható, vagyis környezetbarát, rövid hatóidejű, után mosást nem igénylő festéklemaró paszta SE-2 700 ml
 • GEIGER speciális tisztítószerek ismertető (Word, 311 KB)
 • Teljes GEIGER termékismertető (PDF, 339 KB)
 • GEIGER termékek alkalmazási és ajánlási szempontjai (PDF 84 KB)
 • Eszköz-, felület- és helyiség-fertőtlenítő szerek, webáruházban itt, mint SANOSIL termékek, illetve FUMAGRI fertőtlenítő füstölőpatronok, utóbbi ismertetője itt (PDF 5,5 MB)
 • Hulladék- és szennyeződésbontó biotermékek

Szeretnék környezetüket kórokozóktól mentes övezetté változtatni?


Mi most erre kínálunk lehetőséget a levegő-fertőtlenítéssel!

Az élelmiszeriparban különleges figyelmet igényel a levegő higiéniája. A csomagolás során az élelmiszerre került kórokozók a termékek idő előtti romlását okozhatják, ami által jelentős bevételtől eshetnek el. Ez igen kellemetlen, ráadásul indokolatlan többletköltségekkel járhat. Ezért a levegő kórokozó-mentesítése primer fontosságú kell, hogy legyen, minden üzemben. Mégis mivel tudná biztosítani a megfelelő csomagolást és légtisztaságot?

Levegő-fertőtlenítéssel!

Az általunk forgalmazott levegő-fertőtlenítő füstölő patronok elpusztítják a levegőben lévő kórokozókat, így biztosítva alkalmazottainak és termékeinek a baktérium- és gombamentes környezetet. Termékkínálatunkban számos felület kezeléséhez találhat még hatékony PENÉSZ ELLENI készítményeket, baktérium és gombaölő szereket, tisztító és fertőtlenítő lemosókat, valamint több környezetbarát szennyeződés-eltávolító terméket is.

Nézzen körbe nálunk és rendeljen kis- vagy nagytételben levegő-fertőtlenítőt!


Érdemes megnézni az ún. nedves eljárásos ködképző berendezést bemutató videót:Javasolt ködképző fertőtlenítőszer: SANOSIL.

A ködképző készülék előnyeiről


ködképző készülék Gyors és hatékony fertőtlenítésre lenne szüksége? A rovaroktól, bogaraktól szeretne megszabadulni minél hamarabb? Ha a hagyományos módszerekkel nem érte el a kívánt eredményt, akkor se adja fel, mert létezik tökéletes megoldás!

Az aeroszolos fertőtlenítést ködképző berendezés segítségével végzik, mely az adott helyiség teljes felületét képes lefedni. Az eljárás lényege, hogy a fertőtlenítő anyag cseppek formájában szétterjed és a legapróbb rést is képes kitölteni, valamint a nehezen hozzáférhető helyeket is befedi. Eközben a ködképző gép használata gazdaságos is, mert nem használ a kelleténél több permetező anyagot, mégis egyenletesen oszlik el, de a töltéshez használt víz is szinte teljes egészében felhasználásra kerül.

A ködképző készülék használata ideális egészségügyi intézmények, közösségi terek, közintézmények, de istállók, raktárak fertőtlenítésére is.

Bátran keressen minket ködképző készülékeinkkel kapcsolatban, készséggel válaszolunk felmerülő kérdéseire!

Mit érdemes tudni a levegőmintavevő készülékről?


levegőmintavevő készülék A levegőmintavevő hatékony eszköz arra, hogy gyorsan és pontosan meg lehessen állapítani a levegő összetételét, illetve annak tisztasági fokát. A készülék alkalmazásával rövid időn belül kimutathatja a levegőben előforduló mikroorganizmusok mennyiségét és fajtáját.

Az AIRTEST OMEGA levegőmintavevő készülék programozható az utolsó kiválasztott mintatérfogat automatikus kijelzésére és a mintavétel időzített bekapcsolásához.

A levegőmintavevő készülék jó szolgálatot tehet olyan területeken, ahol kiemelt jelentőséggel bír a levegő minősége és tisztasága, így fokozottan ajánlott olyan frekventált helyeken alkalmazni, mint közegészségügyi intézmények vagy élelmiszerüzemek, állattenyésztő gazdaságok. Az optimális aeromikroba-gyűjtéshez, vagyis a levegőfertőtlenítés szükségességének alátámasztásához érdemes AIRTEST OMEGA levegőmintavevő készüléket használni - ismertető itt.

Amennyiben kifogástalan minőségű berendezésre van szüksége, tekintse meg webáruházunk kínálatát, és rendeljen levegőmintavevő készüléket, mely agresszív atmoszférával szemben is megállja a helyét! Levesszük a terhet a válláról, és segítünk az optimális munkavégzés megteremtésében!Szabaduljunk meg a bosszantó rovaroktól!

rovarcsapda
A rovarok általában nem közkedveltek, így aztán egészen biztos, hogy senki sem látja szívesen otthonában, illetve munkahelyén ezeket a hívatlan jövevényeket. A repülő rovarok előszeretettel tartózkodnak környezetünkben, rengeteg bosszúság okozói, miközben ezt nem vesszük jó néven.

A rovarok nemcsak kellemetlen, fájó csípéseket okozhatnak, hanem bosszantó zümmögésükkel is zavarhatják a nyugalmat, így nemcsak emiatt, hanem higiéniai okokból is célszerű minél előbb megszabadulni tőlük. A különféle élelmiszeripari üzemekben, vendéglátóhelyeken különösen kiemelt figyelmet kell fordítani a higiéniai szempontokra, ennek értelmében egyetlen repülő rovar sem tűrhető meg ilyen környezetben!

A rovarokat a hagyományos módszerekkel rendkívül nehéz kiirtani. Néhányat közülük lecsaphatunk, vagy elkaphatunk ugyan, ez a módszer azonban nem célravezető, a siker kérdőjeles. Ha elektromos rovarcsapdát alkalmazunk akár otthon, akár a munkahelyünkön, megkímélhetjük magunkat a rovarok okozta mérgelődéstől!

Amennyiben hatékony és praktikus megoldást keres a repülő rovarok ellen, válasszon rovarcsapdáink közül!


Professzionális termékek a higiénikus környezetért


rovar-és atkaölő füstölőpatron A rovarok mindenképpen kellemetlenséget, sőt veszélyt is jelenthetnek, ha természetes élőhelyüktől eltérő környezetben bukkannak fel. A különféle mászó- és repülő rovarok magánotthonokban és közintézményekben egyaránt veszélyesek lehetnek az egészségre, különösen, ha olyan ipari területre fészkelik be magukat, ahol a kiváló higiéniai körülmények megtartása kiemelten fontos.

Modern világunkban azonban már erre is van gyors és hatékony megoldás! A Fumicide DM termékcsalád hosszantartó eredményt garantál gabonabogarak, vörösatkák, legyek, és számos más rovar ellen. A rovar-és atkaölő használata kényelmes és gyors, hatása rövid időn belül érzékelhető.

Óvja környezetét a bosszantó és kártékony rovarok inváziójától egyszerűen és hatékonyan, professzionális termékeink segítségével! Válasszon rovar-és atkaölő füstölőpatront kínálatunkból, meglátja, a hatás nem marad el! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje Fumicide DM termékcsaládunkkal kapcsolatos további tájékoztatónkat!

Hatékony védelem a rovarok ellen - Az EUROZAP rovarcsapda működése


EUROZAP rovarcsapda A különböző élősködők, rovarok időről-időre megjelennek otthonainkban, és amellett, hogy bosszantó módon megzavarják a mindennapjainkat jelenlétükkel, még a higiéniára, az egészségünkre is negatív módon hatnak.

Legyek, szúnyogok vagy muslicák, mind gyakori vendégei lehetnek a legtisztább otthonnak is. Nem egyszerű ellenük védekezni, de a megfelelő eszközökkel hosszú távon és hatékonyan megszabadulhatunk a nem kívánt betolakodóktól.

Az egyik ilyen hatékony megoldás az elektromos rovarcsapda. Mitől jobb választás a rovarcsapda, mint a spray-k, konnektorba helyezhető riasztók vagy rovarfogók?

Az általunk kínált EUROZAP rovarcsapda rendkívül hatékony eszköz a repülő rovarok kiiktatására. Dekoratív külsejének köszönhetően kiválóan megállja a helyét otthonokban, ám teljesítményét tekintve akár ipari környezetben is alkalmazható. A készülék rovargyűjtő tálcája egyszerűen üríthető, mindemellett karbantartást sem igényel a rovarcsapda, legfeljebb időnként kisebb ecsetet, kefét, törlőrongyot bevethetünk a tisztán tartás érdekében.

Vásárolja meg a csapdák új generációjának képviselőjét, és vegye fel a harcot a rovarokkal a legkorszerűbb EUROZAP rovarcsapda segítségével!

Festékeltávolítóra lenne szükség, miközben védené a környezetet?


festékeltávolító Időnként minden festett felület felújításra szorul, azonban ahhoz, hogy a frissen felvitt festék egyenletes legyen, és valóban jól takarjon, a régi rétegeket el kell távolítani. Sokszor itt ütköznek akadályba azok, akik számára a környezetvédelem is fontos – de mi elhoztuk a megoldást!

A biológiailag lebontható SE-2 festéklemaró paszta használata nem terheli a környezetet, mégis tökéletes hatást lehet elérni vele a festékeltávolítás terén. Maga a módszer is egyszerű, amellyel megszabadíthatjuk az oldószerálló alapokat a festéktől: a kezelni kívánt felületre fel kell hordani a festékeltávolítót, aztán várni maximum három órát, a festékrétegek számától függően, ezután pedig spatulával és kefével el lehet távolítani a szert és magát a régi festéket is. Egy áttörlés után már kész is a felület az újabb festésre!

Mivel számunkra fontos a környezetvédelem, ezért olyan terméket kínálunk Önnek, amely kizárólag ketonokból és észterekből áll, aminek következtében biológiailag könnyedén lebontható. Amennyiben Ön is szeretne olyan megoldást találni a festékeltávolításra, amely nem terheli a környezetét, vásároljon nálunk bizalommal!

Praktikus megoldás olajcseppek ellen


olaj- és zsíreltávolító paszta Aki rendelkezik autóval, tisztában van vele, hogy a gépjármű mennyi odafigyeléssel és piszokkal jár. Ha garázsban tároljuk gépjárművünket, az olajfoltos padló szinte mindennapos látvány. Ez azonban higiéniai és biztonsági szempontból sem előnyös!

Az olajfoltos padló könnyen csúszóssá válthat, és sérülésekhez, balesetekhez vezethet, rossz esetben a gépjárműben is kárt tehet. Higiéniai szempontból sem előnyös, hiszen könnyen széthordható, ám feltakarítása bonyolult és olykor lehetetlen, legalábbis, ha nem a megfelelő kezelőszert alkalmazzuk! Jól ismerjük az elmaszatolódott olajfoltok esetét, mikor a feltakarítása helyett csak jobban szétkenjük a piszkot. Geiger olaj- és zsíreltávolító pasztával ez többé nem fordulhat elő! A paszta segítségével könnyedén eltávolíthatjuk a garázs padlóján éktelenkedő olaj- és zsírfoltokat! Egyszerű használatának, és krémes állagának köszönhetően gyorsan és praktikusan varázsolhatjuk újra higiénikussá a garázspadlót!

Keresse a Geiger olaj- és zsíreltávolító pasztát kínálatunkban!

Füstöljünk, mielőtt füstölögnénk!


FUMISPORE OPP levegőfertőtlenítő Aki élelmiszerrel foglalkozik, tudja, hogy a levegő tele van mikroorganizmusokkal, melyek megfelelő környezetbe kerülve nagyon gyorsan képesek elszaporodni. Ha ételre kerülnek, elindítják a romlási folyamatot, gyomorrontást okoznak.

Élelmiszer feldolgozó üzemekben emiatt kiemelten fontos a levegő fertőtlenítése, melynek köszönhetően nem csomagoljuk be az étellel együtt ezeket a szennyeződéseket, ezáltal meghosszabbíthatjuk a fogyaszthatósági időtartamot is. Mindemellett csökkenthetők a minőségromlásból eredő károk.

Az általunk forgalmazott FUMISPORE OPP egyike a legjobb száraz fertőtlenítőknek, kiváló segítség a bioszennyeződésekkel szemben folytatott küzdelemben és a mikrobiológiai egyensúly megőrzése céljából. Használatával eleget tesz a HACCP előírásainak és védi munkavállalói egészségét is. A FUMISPORE OPP levegőfertőtlenítő könnyen és gyorsan használható, alkalmazása teljesen biztonságos.

FUMISPORE OPP termékünket ajánljuk minden részfolyamathoz: feldolgozáskor, érleléskor, csomagoláskor is.

Ha bővebb információra van szüksége a levegő fertőtlenítésével és termékünkkel kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársainkhoz!

Korszerű és esztétikus rovarcsapdák


Korszerű és esztétikus rovarcsapdák Hatékony rovarcsapdát keres? Szeretne olyan készüléket használni, aminek az eredményességére lehet számítani, ugyanakkor diszkréten és tisztán látja el funkcióját? A zöld fénnyel működő rovarcsapdákat próbálta már?

Ennek a típusú rovarcsapdának a működése a zölden világító ultraibolya sugárzás hatékonyságára épül, ami a kék fényű változatnál 30%-kal eredményesebb. A hagyományos lámpa ultraibolya fényét, a látható zöld fénnyel kombinálva a gyártó cég egy olyan speciális fényforrást hozott létre, amelyjelentősen hatékonyabb a rovarok odacsalogatására.

A zölden sugárzó lámpatestet egy rács veszi körbe, amit egy transzformátor lát el energiával. A rács gondoskodik arról, hogy az elpusztult rovarok ne ragadjanak a rovarölőcsapdára. A megsemmisített rovartetemeket nem kell a rovarcsapda környékéről összeszedni, hisz a készülék egy rovargyűjtővel van ellátva, amellyel sokkal higiénikusabb használatot eredményez.

Kiváló minőségű rovarcsapda készülék, mely ideálisan használható minden élelmiszerkészítő területen, beleértve a szállodákat, közüzemi konyhákat, szupermarketeket, tejüzemeket, boltokat, kávézókat, éttermeket, kantinokat. Kapható fehér polyester-bevonatú acélból vagy élelmiszerminőségű rozsdamentes acélból.

A zöld fényes rovarcsapda falra, plafonra is szerelhető, könnyen és egyszerűen karbantartható, illetve a lámpa is gyorsan cserélhető. A megbízható működés, esztétikus használat és problémamentes kezelés teszi ezt a rovarcsapdát népszerűvé.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keresse cégünket bizalommal elérhetőségeinken!

Rovar- és atkaölő füstképző patronok: Hatékony irtás a vendéglátóiparban


Rovar- és atkaölő füstképző patronok: Hatékony irtás a vendéglátóiparban Sajnos még a legnagyobb tisztaságban is előfordul, hogy megtelepedik valamilyen rovar a helyiségben. Ez fokozottan igaz a vendéglátóipari egységekre, hiszen az élelmiszerek alapvetően vonzzák a rovarokat, ám a sűrű beszerzés, nagy áruforgás miatt még könnyebben bejuthatnak valamilyen élelmiszerrel, gyakorlatilag észrevétlenül. Az ilyen esetek azonnali és hatékony megoldást kívánnak, hiszen magas a fertőzésveszély. A FUMICIDE DM rovar- és atkaölő füstképző patron segítségével könnyen kiirthatjuk az összes kártevőt az olyan kicsi helyekről is, amelyek egyébként nehezen elérhetőek.

A FUMICIDE DM rovar- és atkaölő füstképző patron használatának előnye, hogy nem feltétlenül szükséges a rovarok összes telephelyét megtalálnunk a helyiségben, hiszen a képződő füst mindenhova el tud terjedni, és kiirtja őket. Csak arra kell figyelnünk, hogy valóban, az egész helyiséget át tudja járni a füst, ne akadályozza semmi a terjedését. Természetesen ügyeljünk rá, hogy a kezelt helyiségből ne juthasson ki, csak ellenőrzött körülmények között, a végső szellőztetéskor!

Vendéglátó egységbe keresi az ideális módszert a rovar- és atkairtásra? Válassza a FUMICIDE DM rovar- és atkaölő füstképző patront! Ha további kérdése van, keressen fel minket bizalommal!

Tények a rovarcsapdák kapcsán: Miért repülnek a rovarok a fény felé?


Tények a rovarcsapdák kapcsán: Miért repülnek a rovarok a fény felé? Rengeteg repülő rovar teheti kellemetlenné a teraszon töltött nyári estéket: az ecetmuslicák, a legyek, a szúnyogok vagy a molylepkék mind-mind ilyen lények. Ráadásul ezek a rovarok nem csak kártékonyak, hanem gyakran még kórokozókat is hordanak a testükön.

Szerencsére azonban van egy biztos módszer arra, hogy ezeket a rovarokat egy helyre gyűjtsük, és ártalmatlanítsuk. A speciális fényű lámpákkal felszerelt rovarcsapdák ugyanis képesek bevonzani a rovarokat.

De miért vonzza a rovarcsapdák fénye a rovarokat? Nos, az egyik elsődleges ok, hogy rengeteg rovarfajta a fényeket használja a tájékozódásra. A rovarcsapdák fényei azonban nem végtelen távolságból világítanak, mint az éjszakai égbolt természetes fényforrásai. Viszont mivel erősebbek a rettentő messze lévő holdtól, ezért a rovarok mégis hozzájuk viszonyítják a haladási irányukat, aminek az lesz a vége, hogy csapdába esnek a fény körül.

A különböző fények különböző szinten izgatják a rovarokat, a nálunk kapható rovarcsapdákról azonban elmondható, hogy a rendkívül hatásos ibolya fényt vagy speciális aktinikus fényforrásokat használnak. Kínálatunkban rengeteg nagy teljesítményű rovarcsapda található!

Amennyiben érdeklődne egy-egy kiszemelt rovarcsapda iránt, munkatársainktól több információt is megtudhat az eszközről, keressen minket bátran!

Segítség a kutak és a szennyvíztelepek fertőtlenítéséhez


Segítség a kutak és a szennyvíztelepek fertőtlenítéséhez Az olyan cégek esetében, amelyek élelmiszeripari, italipari, vagy akár gyógyszeripari célra használnak vizet, kiemelt figyelmet kell fordítaniuk annak fertőtlenítésére és megfelelő minőségére. Fontos, hogy ezekbe a termékekbe semmilyen, az emberi szervezet számára ártalmas anyag nem juthat be, és ezért nem csak esetlegesen már benne lévő anyagoknak a kiszűrésére kell törekednünk, hanem arra is, hogy ezt erre a célra kifejlesztett szerrel tegyük. Ebben segít a SANOSIL SUPER 25 Ag fertőtlenítő folyadék koncentrátum!

A SANOSIL SUPER 25 Ag fertőtlenítő folyadék koncentrátum az élelmiszeripari területen túl kiválóan használható szennyvíztelepek fertőtlenítésére is, mert minden vonatkozó előírásnak megfelel, és különlegesen hatékony. Ajánljuk továbbá egészségügyi intézmények részére is, hiszen akár a rendelő falai, akár a kórházi berendezések, eszközök kezelésére is használható.

Ha szeretne többet tudni a SANOSIL SUPER 25 Ag fertőtlenítő folyadék koncentrátumról, bátran keressen fel minket, minden kérdésére válaszolunk!Ha érdeklődik higiéniás termékeink iránt, keresse fel webáruházunkat, vagy keressen minket elérhetőségeinken!


penész

penészmentesítés

levegő-fertőtlenítés

rovarcsapdák

graffiti eltávolítás és megelőzés

ragasztástechnika

faápolás, fafelújítás

salétrom-eltávolítása


EURÓ-HIGIÉNIA Kereskedelmi Kft.
2040 Budaörs, Munkácsy u. 9.
Tel: +36-23-611-384
E-mail: info@euro-higienia.hu http://www.euro-higienia.hu

ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató | Jótállási jegy | Impresszum és Tárhely Szolgáltató
Elállási nyilatkozat | Panaszfelvételi jegyzőkönyv | Szavatosság kezelése jegyzőkönyv | Adatvédelmi incidens jegyzőkönyv