Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Geiger STOP - PENÉSZ ELLEN  - penészlokalizáló oldat 1 liter
6.990 Ft (5.504 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Geiger STOP - PENÉSZ ELLEN - penészlokalizáló oldat 1 liter

6.990 Ft (5.504 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 382
Aljzatkezelésre szolgáló fertőtlenítőszer, amely padlókon, egészségügyi körzetekben és ásványi aljzatokon, így téglán, betonon, vakolaton és homlokzatokon fejti ki hatását. Belső és külső használatra egyaránt alkalmas.
Várható szállítás: 2024. június 27.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

STOP penészlokalizáló oldat penész ellen 

Aljzatkezelésre szolgáló fertőtlenítőszer, amely padlókon, egészségügyi körzetekben és ásványi aljzatokon, így téglán, betonon, vakolaton és homlokzatokon fejti ki hatását. Belső és külső használatra egyaránt alkalmas.

Használati utasítás: Az ellepett felületeket először GEIGER „STOP penészedés, mohásodás és algásodás ellen” szerrel bepermetezzük, amíg ezek a felületek meg nem tisztultak a penésztől, mohától, algától. Rövid száradás után a tiszta felületeket GEIGER „Penészlokalizáló oldattal” átvonjuk, mint festéskor úgy használjuk a szert, és ezt követően vízzel tisztítsuk meg a szerszámot. Újabb száradás után a felületek lefesthetők. Az új festékhez tanácsos cégünk GEIGER „STOP nagy koncentrációjú festékadalék” termékét hozzáadni a használati utasítás szerint.

Biztonsági előírások: Védőkesztyű/védőruha#slszemvédő/arcvédő használata kötelező. Kerüljük a bőrrel történő érintkezést, Bőrirritáció esetén: orvosi ellátást kell kérni. Ha mégis bőrre (vagy hajra) kerül: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel/zuhanyozás. Ha belélegezték a szert panaszok esetén orvosi kezelés foganatosítandó. Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha lenyelték a szert, hívjunk orvost. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként. 

Engedélyszámok: OKBI bejelentés:38829/2016 és 1629/2002

Tartalom: 1000 ml

Gyártó: Geiger Chemie GmbH D-78230 Engen/Németország

Forgalmazó: Euró-higiénia Kft 2030 Budaörs, Munkácsy u. 9. Telefon: +36 23 611 384

Veszély!  Bőrirritáló hatású. Nagyon mérgező a vízi élővilágra. Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Használat előtt mindig olvassuk el a termékismertetőt! Veszélyes anyagtartalom: Benzalkonium-klorid, Piridin-2-tiol-oxid, 9 Pg.,III. tartalmaz. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. A kiömlött anyagot össze kell gyűjteni. Tilos más termékkel együtt használni. Veszélyes gázok (klór) szabadulhatnak fel. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.