Euró-Higiénia Kft. - Falkezelőszerek
Facebook
Twitter
@Eurohigienia tweetek
Pinterest
Youtube
Blogger
Telefonos jelentkezést elősegítő box
TERMÉKEINK
Falkezelőszerek
Higiénia
Csomagolástechnika
CÉGÜNKRŐL


E-mail:
info@euro-higienia.hu
Tel:
+36-23-611-384

Webáruházunk ajánlatából
tovább a webáruházhoz

Penészmentesítési kiskáté


EUROPAL 2000 gombaölő és penészgátló falfesték 1 kg


Anti Graffity 1000 ml


Salétrom-eltávolító 1000 ml
Ma már szinte minden időszakban elvégezhetők a ház körüli munkák.

Tavasszal is nyugodtan tűzzük ezeket napirendre, mi készen állunk azokkal a speciális tisztító készítményekkel, amelyekkel eredményesen felléphetünk a makacs és a szokásostól eltérő szennyeződésekkel szemben, mint a penészeltávolító, salétrom-eltávolító, korom-és nikotin-eltávolító, falfirka-eltávolítók, diszperziófolt-eltávolító, olaj-és zsírfolteltávolító, ragasztó-eltávolító, festékfolt-eltávolító, ipari és műhelycélú, vagy műanyagtisztító, horgany- és alumínium-tisztító, és így tovább.

Szívesen útba igazítunk minden érdeklődőt a tervezett alkalmazás előtt.

Tekintse meg penész elleni szereinket is!

Ha elérte Önöket a falpenész, válogassanak webáruházunkban a penész elleni termékeink közül, vagy vegyék igénybe penészmentesítési szolgáltatásainkat.

Penészmentesítési kiskáté - Indítsunk támadást a falpenész ellen!

Hasznos tudnivalók és tanácsok a falpenész elleni védekezéshez
Írta: Csanda József

Penészmentesítés - falpenész elleni szerek

Falpenész ellen könnyű védekezés a kiváló referenciákkal rendelkező extra erős EUROPAL termékekkel. Az EUROPAL megbízható, tartós megoldás - higiénia, egészség, esztétika.

Védje a műemlékeket és közintézményeket Anti Graffity-Finish termékekkel!

A falfirkák sajnos nem csupán elhagyatott ingatlanokon, romos épületeken tűnnek fel, hanem használatban lévő közintézményeken és műemlékeken is. Természetes, hogy ezeket azonnal szeretnék eltávolítani az illetékesek, hiszen rendkívüli mértékben rontják az összképet. Ha szeretné mihamarabb eltávolítani a firkákat, illetve a továbbiakban gondoskodna a megelőzésről, válassza az Anti Graffity termékeket!

Az Anti Graffity termékekkel hatékonyan el tudja távolítani a nagyobb felületekről is a falfirkákat, így nem ronthatják tovább a műemlékek vagy a közintézmények összképét. Sokszor előfordul, hogy a vandálok a firkák eltávolítása vagy az épület, szobor felújítása után közvetlenül fújják le ismét a felületeket, ez pedig roppant bosszantó. Az Anti Graffity –Finish egy olyan szer, mely speciális védőréteggel láthatja el a felületet, így megakadályozhatja, hogy a vandálok elcsúfítsák azt.

Amennyiben kérdései lennének az Anti Graffity és az Anti Graffity-Finish termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!Tavaszi kerti munkákhoz használjon Geiger termékeket!

Most, hogy beköszöntött a tavasz, itt az ideje a kerti munkák elvégzésének. Ilyenkor rengeteg teendővel kell számolniuk az embereknek, ugyanis a téli időszak igencsak megviselheti a környezetet. Ha Ön is elkezdi hamarosan a kert rendbetételét és az alapos munkához minőségi tisztítószerekre lesz szüksége, ismerkedjen meg a Geiger termékekkel!

Legyen szó fafelújításról, műanyag felületek vagy kőkerítés tisztításáról, illetve egyéb felújítási és karbantartási teendőről, a Geiger termékek kínálatában minden feladathoz megtalálja a megfelelő tisztító-, vagy ápolószert. A Geiger termékek bármilyen makacs szennyeződéssel fel tudják venni a harcot úgy, hogy közben az adott felületet kímélik. A faápolásnál a végeredmény olyan, mintha teljesen új fafelületet lenne. A Geiger felújító porokkal a régi, megfeketedett, gombák által megtámadott fát is újjá varázsolhatja!

Fedezze fel Ön is a Geiger termékek kínálatát, válassza ki azokat a készítményeket, amikre szüksége lesz a kerti teendők elvégzéséhez! Ha kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Szálljunk szembe a penésszel!


A falpenész megjelenése sajnos számos otthonban jelent problémát. A megjelent penész eltávolítása rendkívül nehéz és nagy körültekintést igénylő feladatot jelent. A penész nem csupán esztétikailag ront a helyiségek állapotán, a környezetében tartózkodók egészségére is erősen káros hatással van. A penész roncsolja a falak minőségét, emellett allergiás reakciókat válthat ki az ott élő emberek szervezetében, mint az asztma és a szénanátha.

Mindezek ismeretében a penész eltávolítása elsődleges szempont. Cégünk többféle megoldást kínál a penészgomba eltávolítására és a további falpenész megjelenésének megelőzésére. Mind az extra erős EUROPAL, mind a GEIGER falpenész elleni anyagok bizonyítottan hatékony megoldást jelentenek a penész ellen. A penész-eltávolítók, a penészlemosó és penészlokalizáló anyagok, valamint a penészgátló adalékok, penészölő falfestékek kiválóan alkalmasak a penésztől való megszabadulásra, illetve a falpenész első, vagy ismétlődő felbukkanásának megelőzésére.

Ha Ön sem talált még megfelelő és hatékony, tartós hatást biztosító penészeltávolító- és megelőző szereket, válassza termékeinket a penész elleni védekezéshez! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, vagy vegye
igénybe PENÉSZ ELLENI állapotfelmérési szolgáltatásunkat!


penészeltávolító- és megelőző szerek

A minőségi gombaölő és penészgátló falfestékek előnyei


A penész megjelenése otthonunkban kellemetlen és akár veszélyes következményeket vonhat maga után, legyen szó egészségügyi károsodásokról vagy az ingatlan esztétikai értékvesztéséről.

A penész kialakulásának és elterjedésének megelőzésére manapság számos modern és hatékony lehetőség, illetve prémium kategóriás kezelőszer áll rendelkezésünkre, melyek közül széles körben eredményesen alkalmazhatók a gombaölő és penészgátló falfestékek.

A gombaölő és penészgátló falfestékek használatának előnyei:
 • Magas páratartalmú helyiségekben és egyéb veszélyeztetett környezetben kifejezetten előnyös választás, mivel kiváló penészölő megoldást nyújt a várható penészesedés megelőzésére.
 • Könnyedén tisztítható felületet eredményez.
 • Esztétikai szempontból is megfelel minden elvárásnak, hiszen ízlés szerint elérhető számtalan színvariáció.
 • A penészölő falfesték a külső és belső hőmérsékletek közötti különbségből adódó páradiffúziót is segít optimalizálni.
 • Az allergiás megbetegedések megelőzésére és az optimális környezet megteremtésére ideális falkezelő megoldás.
 • Oldószermentes, így nincs utólagos kipárolgás és irritáló, vagy egészségkárosító hatás.
Válasszon modern, hatékony penészgátló megoldást és hozzon létre esztétikus, egészséges otthoni környezetet a gombaölő és penészgátló falfestékek segítségével! További információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


gombaölő és penészgátló falfesték

Ha érdeklődik falkezelő szereink iránt, keresse fel webáruházunkat, vagy keressen minket elérhetőségeinken!

Hívjon minket!
E-mail: euro-higienia.hu
Tel: +36-23-611-384


Graffiti eltávolítás és megelőzés - falfirkák elleni védekezés

 • Anti Graffity falfirka eltávolító készítmény 500 és 1000 ml szórófejes, 5 és 10 literes változatban
 • Anti Grafity-Finish falfirka elleni védőbevonat 1, 5, 10 és 30 literes kiszerelésben
 • Anti Graffity védőlakk (A+B) 1000 ml kétkomponensű tartó védőbevonat nem porózusos felületre, mint fém, márvány, csiszolt kő, lakkozott fa, csempe, műanyag, stb.
 • Anti Graffity ismertető (Word, 150 KB)Elege van a falakon éktelenkedő firkálmányokból?


Termékeinkkel egyszerűen inthet búcsút a graffitiknek.

Cikkeink között három nagyszerű segítséget talál erre a célra. Kettőt a megelőzéshez, egyet a hatékony és gyors eltávolításhoz. Ezekkel eredményesen felléphet a nem kívánatos a falfirkák ellen.

Anti Graffity védőlakk: Ez a védőlakk szolgál a megelőzésre. Ha ezzel kezeli a nem porózus felületet, akkor könnyedén eltávolítható a legmakacsabb graffiti is.

Anti Graffity-Finish falfirka elleni védőbevonat: A hatékony védekezés érdekében ezt vigye fel az új, vagy megtisztított porózusos felületre! Erről a feláldozandó rétegről később erős vízsugárral lemosható a nem óhajtott graffiti.

Anti Graffity falfirka eltávolító készítmény: Ha a baj már megtörtént és a fal nem volt megelőző bevonattal ellátva, akkor a falfirka eltávolító készítmény a legjobb megoldás. Csak vigye fel a graffitis felületre, várjon néhány percet, majd itassa fel a festéket! Makacsabb szennyeződés esetén ismételje a műveletet! Ha készen van, tiszta vízzel mossa át a falat!

Szabaduljon meg a graffitiktől egyszerűen, az Anti Graffity termékcsaláddal!

Anti Graffity

Falkezelőszerek

 • Salétrom-eltávolító natur kőre, klinkerre, téglára, betonra, vakolatra: 1000 ml
 • Homlokzat- és kőtisztító koncentrátum savra érzékeny és lúgosan reagáló homlokzatoknál is: 1000 ml, 5-10-30 literes kiszerelésekben
 • S-E-1 lúgozószer külső homlokzatok, födémek és falak (nikotinnal, zsíros korommal, kéndioxiddal és fűtőolajjal szennyezett) megtisztításához, felérdesítéséhez 100, 500 gr és 5 kg egységekben
 • ISOL izolálósó (fluátmentes) belső gipszes vakolatokhoz kivirágzás ellen 200, 500 gr és 5 kg kiszerelésekben
 • ISOL szigetelő többszörös fluát (kovásítószer) sókivirágzás ellen 500, 1000 ml, 5 és 10 literes változatok
 • Cementfátyol-eltávolító és mészoldó koncentrátum: 1000 ml
 • GEIGER falkezelőszerek ismertető (Word, 260 KB)
 • Teljes GEIGER termékismertető (PDF, 339 KB)
 • GEIGER termékek alkalmazási és ajánlási szempontjai (PDF 84 KB)

Gazdaságos koromeltávolító szert keres? Válassza a S-E-1 lúgozószert!

Válassza a S-E-1 lúgozószert

Nem egy családi ház, nagyobb társasház, középület esetében szokott problémát okozni a födémen, homlokzaton található korom vagy más szennyeződés. Nemcsak esztétikai szempontból előnytelen a megtelepedett kosz a házak falán, hanem például az ingatlan újrafestésénél is, hiszen csak tiszta felületre lehet felhordani a friss festéket. Ha Önnek is szüksége van a kormos, füstös homlokzat megtisztításához hatékony megoldásra, válassza az S-E-1 lúgozószert!

Az S-E-1 lúgozószerrel sokkal egyszerűbben lehet eltávolítani a kormot, füstöt, egyéb szennyeződéseket a falfelületekről, mint más készítménnyel. A termékből nem kell nagy mennyiséget használni ahhoz, hogy gyorsan és könnyedén el lehessen távolítani a makacs szennyeződéseket, így egyúttal gazdaságos használatot is lehetővé tesz. Az S-E-1 lúgozószer használatát követő eredmény önmagáért beszél. Tiszta, egyenletes falak, amiket ezután könnyedén lefesthet, vagy javíthat, ha éppen arra van szükség.

Az S-E-1 lúgozószer alkalmazásával teljesen újjá varázsolhat bármilyen ingatlant! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének az S-E-1 lúgozószerrel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!


Salétromos falak 1. - A kezelés fontossága


salétromos falak kezelése Egészségügyi problémáink egy része, mint az asztma, allergia vagy reuma, gyakran összefügghet a közvetlen környezetünk állapotával és az általuk kiváltott hatásokkal, melyek közül igen gyakori jelenség otthonunk falainak nedvesedése. A falak nedvesedésének gyakori kiváltó oka a talajból felszálló nedvesség, melyet a fal porózussága miatt felszív és ezzel nedvessé, dohossá teszi a lakás levegőjét, hozzájárul egészségügyi problémák kialakulásához, rontja otthonunk esztétikai értékét, valamint megnöveli a fűtési kiadásokat is.

A salétrom megjelenését a hiányzó vagy rossz minőségű, sérült alsó vízszigetelő réteg eredményezheti, amely során a talajvíz a talajból kioldott sókkal felszivárog, majd a víz elpárolgása után a só ott marad salétrom formájában. Hosszú távú kezeletlen probléma esetén a vakolat tönkremehet és leválhat, károsodhat a tégla, a beton, a terméskő, valamint a teljes falszerkezet, a beltéri falszerkezet, a bútorok állapotát is leronthatja, továbbá kellemetlen szagot, dohos légkört, kellemetlen klímát eredményez és számos egészségügyi probléma kiváltó oka lehet.

A salétromos falak megfelelő kezelése és az eltávolító szerek használata elengedhetetlen ingatlanunk állapotának és egészségünk megőrzésének érdekében. Tekintse meg weboldalunk további információit, termékeit, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


Salétromos falak 2. - Hatékony kezelés


salétromos falak kezelése Az idő múlásával érthető, hogy az épületek az igénybevétel és a környezeti hatások miatt veszíthetnek állapotuk minőségéből. Az egyes szerkezeti és egyéb elemek elöregedésével is számolni kell. Előfordulhat, hogy a rossz minőségű vagy szakszerűtlen kivitelezés is meghatározó szerepet játszik a károsodásban.

A leromlott állapotú falszigetelés elsődleges kiváltó oka a fal nedvesedése, amely salétromosodást, azaz sókivirágzást idézhet elő.

A megelőzés mellett, a salétromos falak hatékony kezelése számos kellemetlenségtől óvhatja meg az ingatlantulajdonosokat, így körültekintő módon szükséges a probléma kezelése. Minőségi, hatékony salétrom-eltávolító szerek használatával könnyedén elérhető a joggal elvárt tartós eredmény:
 • Bármilyen típusú felületen sikerrel alkalmazható, pl.: tégla, beton, natúr kő, vakolat, stb.
 • Rövid hatóidő szükséges, majd vízzel eltávolítható a salétrom-eltávolító szer.
 • A kovásítás segítségével elkerülhető a salétrom ismételt megjelenése.
Kezelje hatékonyan a salétromos falfelületeket és őrizze meg otthona esztétikus állapotát, minőségét, megteremtve ezzel az egészséges és kellemes életteret!

Tekintse meg weboldalunk információit, ha szükségesnek tartja, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


Falkezelő szerek: Kőbalzsam


kőbalzsam Napjainkban az építészet területén is különböző stílus- és divatirányzatok váltakoznak, melyek között manapság igen népszerű a különböző természetes anyagok használata. Ahhoz, hogy a dekoratív és minőségi építészeti megoldásokban hosszútávon gyönyörködhessünk, érdemes gondoskodnunk az állagmegóvásról. A kőbalzsam - speciális összetevőinek köszönhetően - megbízható és tartós megoldást kínál kül- és beltéri falak kezelésére egyaránt.

A kőbalzsam az építőanyagok felületi rétegeiben a pórusok falait víztaszítóvá teszi. A hidrofobizált kapillárisok megakadályozzák a nedvesség bejutását az építőanyag belsejébe, ez által ellenálló lesz az időjárási viszontagságokkal és fagykárokkal szemben, mi közben kovásítás (kiváló fluátozószer) útján a nikotin? és koromfoltok, valamint sókivirágzások megelőzésére is ideális megoldást biztosít. Taszító hatásán kívül a kőbalzsam további praktikus előnye, hogy alapszíntől függően élénkíti, mélyíti és megóvja a falazat színét a kifakulástól, melynek köszönhetően hosszantartó dekoratív megjelenést biztosít.

Gondoskodjon Ön is a környezetében található falszerkezetek esztétikai és minőségi állapotáról kül- és beltéren egyaránt, melyhez minden szükséges falkezelő szert megtalál nálunk, köztük kőbalzsamot is, melyről bővebben olvashat weboldalunk ide vonatkozó rovatánál, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


Ház körüli munkák: lúgozószerek használata


lúgozószerek Amikor kedvező az időjárás, remek alkalom nyílik a ház körüli munkálatokra, melyek közül számos feladatot érdemes a fagy beállta előtt elvégezni, hogy felkészítsük otthonunkat a téli hónapokra, valamint bizonyos esetekben más körülmények is indokolhatják a helyreállító vagy karbantartó munkálatok kivitelezését. Az épületek tisztítására és karbantartására a speciálisan erre a célra kifejlesztett lúgozószerek megbízható segítséget nyújtanak:
 • Épületek aljzatának, homlokzatának, valamint a födém tisztítására, például nikotin, fűtőolaj, kéndioxid, zsíros korom, stb. eltávolításához.
 • A felületek előkészítéséhez, kellő mértékű elszappanosításához, melynek következtében felérdesülnek és megfelelő alapot biztosítanak a további felületkezeléshez, festéshez, stb.
 • Az esetleges károkat könnyebben elháríthatjuk, például tűzesetet követő helyreállító munkálatok során a lúgozószerek képesek minden lerakódást és szennyeződést eltávolítani, így ennek köszönhetően alkalmazásukkal sikeresebben felújítható a károsodott épületrész.
Az S-E-1 lúgozószer kiváló minőségű és sokoldalú megoldásokat kínál az épület-karbantartási munkálatok során, melyekért tekintse meg weboldalunkat, valamint bővebb tájékoztatásért és/vagy szakmai segítségért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!


Mit tegyünk a kormos fallal?


lúgozószerek Sajnos időről-időre előfordulnak olyan esetek, amikor valamilyen tűzkár keletkezik egy lakásban. Ilyenkor, ha szerencsénk van, még időben meg lehet fékezni a lángokat, azonban egy elég komoly problémával még így is szembe kell néznünk – ez nem más, mint a kormos fal tisztítása.

A tökéletes tisztítást és a festés előkészítését lúgozószer használatával végezhetjük el a leghatékonyabban. Az S-E-1 lúgozószer hatására a zsíros korommal vagy nikotinos füsttel szennyezett felületek újra olyan alapot képezhetnek, amelyre felhordható az új festés. Külső homlokzatokhoz is ajánljuk ezt a típusú lúgozószert, hiszen a fűtőolajjal vagy kéndioxiddal szennyezett felületeket is jól tisztítja.

Ne feledje, a lúgozószer használata Önnek is segítséget nyújt, hiszen lényegesen egyszerűbbé teszi a munkát és az új festék felvitelét! Enélkül könnyen abba a problémába ütközhet, hogy a friss festék meg sem tapad a falon!

Ha lúgozószerre lenne szüksége, keressen minket bizalommal, igény esetén hasznos alkalmazási tanácsokkal is ellátjuk!


Tűzeset utáni újrafestés menete lúgozószer segítségével


S-E-1 lúgozószer Egy-egy tűzeset bizony hagy maga után kormos felületeket, amit sajnos nem egyszerű eltávolítani. Ebben az esetben nyújt nagyszerű megoldást az S-E-1 lúgozószer!
 • A szer használata előtt célszerű, ha az esetleg vastagabb füstport mechanikusan eltávolítjuk, finom kefét vagy porszívót alkalmazva.
 • Első lépésként mérjük fel, hogy mekkora falfelületet kell korommentesíteni. Ha ez megvan, akkor ennek megfelelően kell az S-E-1 lúgozószert beszerezni: egy fél kilós kiszerelés kb. 50-55 m2-re elegendő, ám attól is függ a mennyiség, hogy mennyire vastag a szennyezett felület.
 • Ezt követően jöhet a lúgozószer használata: a felület elszappanosítását kell elérni ahhoz, hogy egy hordképes alapot kapjunk az újrafestés felviteléhez. Igyekezzünk alaposan és egyenletesen eloszlatni a szert a falakon. Szerencsére a magas pH-érték miatt rendkívül nagymértékű szappanosítás érhető el, így jól megtisztulhatnak a falak: nem maradnak sem nikotinosak, sem kormosak, a kéndioxidos és fűtőolajos maradványok is eltűnnek.
 • Végül megkezdődhet a falak újrafestése.
Legyen biztos a dolgában, kormos felületeit S-E-1 lúgozószer segítségével varázsolja újjá! Amennyiben szer nélkül próbálná az újrafestést, idővel lepattogna a festék a falról. Gondolja meg jól, mit választ!


Tiszta homlokzat, rendes ház


homlokzat- és felülettisztító koncentrátum Egy épület belső tereinek tisztán és rendben tartása egyszerű feladat, hiszen megfelelő takarítóeszközökkel és tisztítószerekkel felfegyverkezve rövid idő alatt higiénikus lehet minden, a padlótól a polcok tetejéig.

Egy ház azonban nem csupán belülről, de kívülről is igényli a megújulást, fokozottan igaz ez a homlokzatra. Az idő múlása és a környezeti hatások együttesen rombolóan hatnak. Nézzen szét webáruházunkban és vásárolja meg hatékony homlokzattisztításhoz alkalmazható termékeink egyikét!

Az általunk forgalmazott speciális tisztító koncentrátum formájának köszönhetően különféle típusú szennyeződésekhez alkalmazható, valamint az igényeknek megfelelően hígítható. A homlokzattisztító koncentrátum egyszerűen felvihető a szennyezett felületre, majd a hatóidő elteltével vízzel eltávolítható. Az eredmény egy láthatóan világosabb, tisztább, ragyogóbb felület, mindez különösebb erőkifejtés és dörzsölés nélkül.

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és rendeljen webáruházunkban kapható homlokzat- és felülettisztító koncentrátumot a ragyogó homlokzatért!


Mikor a legszebb a klinker?


klinkerolaj A klinker használatának számtalan előnye van az építőiparban. Az egyik legsokoldalúbb anyag az építési kerámiák között: téglaként és burkolóanyagként is megállja a helyét. A nagyon magas hőmérsékleten, sokáig történő égetésnek köszönhetően a klinker a nagy igénybevételnek is kitűnően ellenáll, szívesen használják például kocsibeállók, padlók esetében is.

Azonban ahhoz, hogy sokáig szép maradjon a klinker burkolat, érdemes odafigyelni az ápolására. Ha elhanyagoljuk, könnyen cementfátyolossá, mészfoltossá válik. Ezen hibák eltávolításához a Geiger cementfátyol-eltávolító és mészoldót ajánljuk, majd, ha a felület tiszta, jöhet a klinkerolajjal való ápolás. A klinkerolaj nem csak szebbé varázsolja a felületet, hanem még ellenállóbbá teszi az időjárás viszontagságaival szemben, ezáltal meghosszabbítja az élettartamát is.

Újítsa fel a klinker felületeket a hozzá való termékeinkkel, és élvezze a szép látványt! Keressen minket bizalommal cementfátyol-eltávolító és mészoldó szerért, illetve klinkerolajért!


A keményviasz alkalmazásának rejtelmei


faápolás A fa otthoni körülmények közötti felületkezelése nem egyszerű feladat, kivéve, ha a keményviasz használata mellett dönt. A legtöbben csak a lakkozásban, illetve a politúrozásban gondolkodnak a fafelújítást érintő lehetőségek kapcsán, annak ellenére, hogy létezik jobb megoldás!

Lakkokkal egyenletes bevonatot lakkszórással érhetünk el, amit házilag nehéz kivitelezni, a politúrozás pedig egy tapasztalatot igénylő, fárasztó munka. A keményviasz azonban kiválóan alkalmas a fa védelmére, amellett, hogy szép fényt ad, és megmarad a természetes hatása is.

Ahhoz, hogy a keményviasz megfelelő bevonatot tudjon képezni, tökéletesen tiszta és száraz felület szükséges. A felhordott viaszt előbb körkörösen, majd szálirányban egyenletesen oszlassuk el egy puha rongy alkalmazásával. Fontos, hogy egyszerre ne vigyünk fel túl sok viaszt, mert az nem tud teljesen megkeményedni, inkább több, vékony réteget alkalmazzunk, néhány órás keményedési időt hagyva.

Amennyiben fényes és igazán tartós felületet szeretne a faápolás eredményeképpen kapni, válassza a NATURAL keményviaszt, melyet kedvező áron megvásárolhat nálunk!


A rendszeres kőápolás fontossága


faápolás A kőből készült lakáselemek, kerti bútorok, járólapok, kerti közlekedők, térkövek régóta népszerűek, ami nem csoda, hisz természetes hatásuknak és eleganciájuknak köszönhetően minden lakásnak, kertnek éke. Szilárdsága ellenére a kő érzékeny felület, amit célszerű rendszeresen karbantartani. A por és a változékony időjárás hatására még enyhén porózus kőfelületeken is vastagon megtapadhat a szennyeződés, aminek következtében elszürkülhetnek. Kőfelületek higiéniájának és szépségének megtartása érdekében kőimpregnáló szerek, kőápoló olajok használata javasolt.

Az Euró-Higiénia Kft. webáruházában kőápoló olajok és kőbalzsamok több fajtája is elérhető. A Natural kőápoló olaj például minden pórusos (vagyis nagy nedvszívó képességű) kő-, vagy betonfelület bevonására alkalmas, aminek hatására az adott felület nem csak visszanyeri természetes frissességét, de jobban ellenáll a szennyeződéseknek és víztaszítóvá is válik! Az ISOL kőbalzsam pedig megakadályozza a víz beszívódását! Ez utóbbi kifejezetten a kültéri kőburkolatok számára jelent megváltást, hiszen a csapadékosabb időszakokban a felületet érő nedvesség, illetve a téli csapadék és fagy minden bizonnyal sóvirágzást és mállást okozhat. Megfelelő kőápoló szerrel azonban hosszú évtizedekig megőrizheti kőfelületei természetes szépségét és eleganciáját!

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Ha érdeklődik falkezelő szereink iránt, keresse fel webáruházunkat, vagy keressen minket elérhetőségeinken!penész

penészmentesítés

levegő-fertőtlenítés

rovarcsapdák

graffiti eltávolítás és megelőzés

ragasztástechnika

faápolás, fafelújítás

salétrom-eltávolítása


EURÓ-HIGIÉNIA Kereskedelmi Kft.
2040 Budaörs, Munkácsy u. 9.
Tel: +36-23-611-384
E-mail: info@euro-higienia.hu https://www.euro-higienia.hu

ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató | Jótállási jegy | Impresszum és Tárhely Szolgáltató
Elállási nyilatkozat | Panaszfelvételi jegyzőkönyv | Szavatosság kezelése jegyzőkönyv | Adatvédelmi incidens jegyzőkönyv