Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Epokoll EC festék jellegű bevonóanyag okker 5l
62.299 Ft (49.054 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Epokoll EC festék jellegű bevonóanyag okker 5l

62.299 Ft (49.054 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 1501420

Az EPOKOLL® EC vizes-emulziós, folyékony, két komponensű, kettős kötőanyagú bevonóanyag. A két komponens összekeverve festékjellegű bevonóanyagot képez. Rendkívül jól tapad a szilikátbázisú építőanyagokhoz, nagyon jó az időjárás-állósága. Az "A" komponens epoxigyantát és hidraulikus kötőanyagot, pigmenteket, töltő- és segédanyagokat, a "B" komponens vizes-emulziós térhálósítót tartalmaz. A két komponens összekeverve festékjellegű bevonóanyagot képez.

Rendkívül jól tapad a szilikátbázisú építőanyagokhoz, nagyon jó az időjárás-állósága. Előnyösen alkalmazható betonműtárgyak és más cement kötőanyagú felületek (pl. betonyp, azbesztcement, stb.) díszítő jellegű korrózióvédelmére az ivóvízellátás területén is. A régi, hibás korrodált beton javítása (pl. Soriplan® BJ termékcsaláddal) után a helyreállított felületetet megjelenésben, színben egységesíti, a további korróziótól megóvja. Erős koptató igénybevételnek nem tehető ki. A bevonóanyag -25°C és +60°C között vehető tartósan igénybe.
Felépítéséből adódóan a bevonóanyag felhordható frissen készült (de már lépésbiztos), vagy a környezeti viszonyokból eredően nedves betonfelületre is. A bevonat párazáró, így a frissen készült betonfelület utókezelése az EPOKOLL®EC bevonat esetén elhagyható.
A bevonat külső légköri hatásoknak ellenálló, pára- és vízzáró. Negatív oldalról max. 3 bar víznyomással terhelhető.

 

Várható szállítás: 2024. június 27.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.