Euró-Higiénia Kft. - Csomagolástechnika
Facebook
Twitter
@Eurohigienia tweetek
Pinterest
Youtube
Blogger
Telefonos jelentkezést elősegítő box
TERMÉKEINK
Falkezelőszerek
Higiénia
Csomagolástechnika
CÉGÜNKRŐL


E-mail:
info@euro-higienia.hu
Tel:
+36-23-611-384

Webáruházunk ajánlatából
tovább a webáruházhoz

Ragasztógyertya transzparens 10 kg-os


Címkeragasztó PET 33 kg


Hotmelt csomagoló ragasztó granulátum KARTONZÁRÓ 25 kgStretch fólia 4 kg
Szívesen teszünk szállítási árajánlatot, biztosítunk kipróbálási mintákat, leszünk az Önök fő beszállítója.

Történhet a ragasztás hideg, meleg, száraz, és nedves felületre, üvegre, műanyagra, fémre, vagy papírra. Ragaszthatunk színesen is.

Lehet a feladat has-, nyak-, elő- vagy hátcímke, illetve zárjegy és filter felragasztása, szívószálak csatolása, gyűjtőkartonok zárása, vagy raklapon átmeneti egymáshoz rögzítése (antislip).

Konzultáljunk, és mi biztosítjuk Önöknek a legmegfelelőbb ragasztót. Speciális ragasztásokhoz keresünk speciális ragasztót. Ha lehetőséget látnak az együttműködésre, tudassák velünk! Ragaszkodjon hozzánk!

Tekintse meg a penészes fal kezelésére szolgáló eszközeinket is!

Hotmelt (ún. olvadó) ragasztók


az élelmiszeriparban és egyéb területekre, szinte minden megjelenési formában, mint hotmelt granulátum, hotmelt kocka, hotmelt párna, párnácska (small and big pillows).
 • címkeragasztók papír, vagy műanyag címkékhez végtelen, vagy rövid nyitott idővel
 • különböző viszkozitású és nyitott idejű csomagolóragasztók kartonzáráshoz, papírtálca sarokragasztáshoz, szívószál rögzítéséhez
 • sajátos élelmiszeripari ágazatok részére sajátos típusok, mint pl. a hűtőipari kartonzárás speciális területe
 • magas kezdeti ragasztóerővel rendelkező típusok (hot tack)
 • rendszeröntisztító és fajlagosan alacsonyabb anyagigényű, vagyis takarékosabb fajták (poliolefin)
 • ún. palettázó ragasztó kartondobozok egységrakomány képzéséhez
 • kiöntőszáj ragasztók a dobozos üdítők, tejek, borok kiöntő csőrének beragasztásához
 • filterragasztó pl. klíma filterek készítéséhez
 • display ragasztók
 • hotmelt lemosószer és hideg tisztítószer a berendezések tisztításához

Ha érdeklődik csomagolással kapcsolatos termékeink iránt, keresse fel webáruházunkat, vagy keressen minket elérhetőségeinken!

Ragasztástechnika - olvadó ragasztórudak

 • univerzális, szinte teljes körűen alkalmazható OLVADÓ RAGASZTÓRUDAK kézműveseknek, ezermestereknek, szakiparosoknak, barkácsolóknak széles színválasztékkal. Élelmiszeriparban és máshol még kartonzáráshoz is.
 • változó olvadási hőmérsékletek, viszkozitások, megmunkálási hőmérsékletek, tágabb nyitott idő tartományok (rövid, közepes és hosszú időtartamok)
 • különböző alapanyagok (EVA=etilénvinilacetát), PO=poliamid, PA=poliakril)
 • átmérők igazodnak az elektromos ragasztópisztolyok megkívánta méretekhez: 8 mm, 12 mm, 18 mm és 43 mm átmérők (két utóbbi ún. IPARI RAGASZTÓRÚD)
 • számos alkalmazási terület: csomagolás (címkézés, zárjegy ragasztása, kartonzárás, sarokragasztás, stb.), kézműipar, virágkötészet, faipari ragasztás, javítás, kárpitozás és borítás, dekoráció, kábelezés, tömítés, végelzárás, kiöntés, elektronikai gyártás (alkatrészkészítés, áramköri beragasztás, stb.) displaygyártás, mintaragasztás, autóipari ragasztások (műszerfal, kalaptartó, borítások, fényszórók, világító testek, stb.), könyvek különféle ragasztásai és sok hasonló felhasználási lehetőség.
 • Univerzális olvadó ragasztórúd ismertető (Word, 442 KB)
 • Zárjegyragasztási útmutatás (Word, 42 KB)

  Zárjegyragasztási útmutató videó:


Korszerű plakátragasztók webáruházunkban!


olvadó ragasztórudak

A plakátok hosszú idő óta népszerű hirdetőeszközök, minden városban ott vannak az utcákon, a házfalakon, az oszlopokon. A plakátok akár hatalmas méretekben is hirdethetik reklámjaikat és kitartanak, amíg le nem cserélik őket vagy el nem mossa őket az időjárás. A hirdetmény tartósságát természetesen a rögzítéséhez felhasznált plakátragasztó is meghatározza.

A nálunk kapható plakátragasztókra biztosan nem lesz panasz, mert nemcsak praktikus kiszerelésben kaphatóak, hanem időjárásálló minőségben is. Forduljon hozzánk bizalommal, és győződjön meg Ön is termékeink magas színvonaláról, megbízhatóságáról! Olyan korszerű plakátragasztókat forgalmazunk, amik igazán ellenállóak, tartósak, időjárásállóak, ugyanakkor könnyű őket kezelni is, gyorsan száradnak. Mindent egybevetve, a plakátragasztóinkat egyszerűen nem lehet kihagyni a hirdetmények kihelyezésekor.

Keressen fel minket bizalommal, és válasszon kedvező áron, különböző kiszerelésben kapható termékeinkből! Munkatársaink mindenben készséggel segítenek!
Színes ragasztórudakkal még esztétikusabb munkát lehet végezni!


olvadó ragasztórudak

A ragasztópisztolyok rendkívül praktikus eszközöknek számítanak nemcsak munkavégzéshez, hanem otthoni kreatív alkotások megvalósításához is kiválóak. Bizonyos produktumok összeillesztéséhez hiába bizonyulnak ideális választásnak a ragasztópisztolyok, a felhasznált, megolvadt ragasztórudak nem igazán mutatnak előnyösen egy-egy kész alkotáson, amennyiben eltér a ragasztórúd színe a ragasztandó felületektől. Ha Önnek is fontos a precizitás és szeretne mindig hibátlan munkát végezni, döntsön a színes ragasztórudak mellett!

A színes ragasztórudakkal többé nincsenek zavaró ragasztásnyomok, ugyanis a termékek változatos árnyalatokban érhetőek el, így könnyedén lehet igazodni az összeragasztani kívánt elemek színéhez. A színes ragasztórudak olvasztott állapotban szinte eltűnnek a produktumokon, így a kész alkotáson egyáltalán nem lesz feltűnő, hogy ragasztva van. Mindemellett a színes ragasztórudak természetesen ugyanolyan masszív tartást biztosítanak, mint a transzparens típusaik.

Szerezze be kínálatunkból a szükséges árnyalatú ragasztórudakat, és ha a vásárlás előtt kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!
Az olvadó ragasztórudakról bővebben


olvadó ragasztórudak Bármilyen munkafeladatról beszélünk, legyen az mindennapi munkavégzés vagy otthoni barkácsolás, a hatékony, praktikus és gyors megoldásokra törekszünk, magánszemélyként és egy cég képviseletében is. Az olvadó ragasztórudak pontosan ilyen megoldást jelentenek.

Az olvadó ragasztórudak legnagyobb előnye, hogy használatukkal egyszerűbbé válik a ragasztás és jelentősen lerövidíthető a munkafolyamat. A ragasztórudak rendkívül jó tapadóképességgel bírnak, melynek eredményeképpen egyaránt alkalmasak hobbi tevékenységek folytatásához, valamint ipari felhasználásra is kiváló megoldást nyújtanak. Sokoldalúan alkalmazhatók, hiszen használhatjuk őket műanyag, fa, papír, textil, bőr és kerámia felületek ragasztására, illetve rögzítésére.

Olvadó ragasztórudak széles kínálatával várjuk Önt! Szín, méret, kiszerelés tekintetében és egyéb szempontok figyelembevételével számos lehetőség közül válogathat! A választás során azonban minden esetben fontos szem előtt tartani a ragasztópisztoly tulajdonságait, valamint az alkalmazási terület adottságait.

Amennyiben Ön is hatékony megoldást keres a ragasztáshoz, kisebb javításhoz, csomagoláshoz, esetleg más munkához van szüksége olvadó ragasztórudakra, tekintse meg termékeinket webáruházunkban!Színes ragasztás kreatívan!


olvadó ragasztórudak A színtelen ragasztórudak mellett egyre népszerűbbé válik a színes ragasztórudak használata is, melyeket számos felületen használhatunk, mint például: karton, üveg, textil, fa, fém, műanyag és papírfelületeknél.

A ragasztórúd alkalmazhatóságának számos területe ismert:
 • Színes, olvadó ragasztórudakkal apró elemek, tárgyak egymáshoz ragasztását ugyanúgy könnyedén megoldhatjuk, mint a víztiszta, transzparens, vagy átlátszó változatokkal.
 • Ugyanazzal a ragasztópisztoly típusokkal dolgozhatunk, mint a színtelen változatoknál.
 • A ragasztórúd színes fajtáját leggyakrabban díszítésnél vesszük figyelembe, annak ellenére, hogy a színes ragasztórúd is használható átmeneti, vagy hosszabb távú rögzítéshez, szigeteléshez, hézagkitöltéshez, jelölésre.
 • A színes, olvadó ragasztórudakkal apró elemek, tárgyak egymáshoz ragasztását szintén könnyedén megoldhatjuk.
Kreativitásra fel!

Felmelegítés hatására a szilárd ragasztórúd megolvad és erősen képes összeragasztani két, akár különböző felületet. Ez a hobbi remek lehetőség azoknak, akik szeretik a kreativitást, és saját kezűleg készítenek díszeket, ajándékokat. Fiatalok és felnőttek egyaránt örömüket lelik a csillogó, színes, telített, vagy áttetsző változatú ragasztórúddal készített alkotásokban.

Amennyiben Ön is szeretne rendelni színes ragasztórudaink vagy ragasztópisztolyaink közül, érdeklődjön elérhetőségeink egyikén! Színesen állunk rendelkezésére!Ragasszunk színesen!


olvadó ragasztórudak Szereti a kreatív megoldásokat? Szívesen használ színeket és fontos Önnek, hogy minden harmonizáljon az elkészült alkotásnál? Akkor fedezze fel a színes ragasztórudak világát!

Manapság már igen széles skálán mozognak a színes ragasztórudak, így például elérhetőek citromsárga, lila, kék, szürke, szénfekete, tejfehér színekben, de a merészebbek akár zöld, narancssárga vagy tűzpiros árnyalatot is választhatnak.

Amikor valamilyen jellegzetes színű kiegészítőt ragaszt fel, akkor a hatást fokozhatja azzal, hogy maga a ragasztó is ebben a színben tündököl, így pedig sokkal kevésbé lesz feltűnő a ragasztás ténye. Ezen felül érdemes kipróbálni a ragasztórúddal való rajzolást is, melynek során a pisztoly segítségével mintákat viszünk fel egy adott felületre, pöttyözéssel vagy akár ecsetvonásszerű mozdulatokkal. Nem csak háttérnek, alapnak működik tökéletesen ez a módszer, de még akár feliratok elkészítéséhez is használható, kézügyességtől függően.

A minket körülvevő színek befolyásolják életünket, hangulatunkat, például a sárga a nap színe, vidámságot, melegséget visz a látványvilágba. Használja ki Ön is a színes ragasztórudak előnyeit, és próbálja ki a használatukat! Nem fog csalódni!Ragasszunk színtelenül!


olvadó ragasztórudak Számos olyan helyzet van, amikor nem szeretnénk, hogy a ragasztás látványos legyen, ezért olyan megoldást keresünk, mely transzparens, teljesen átlátszó végeredményt biztosít. Ehhez nyújt segítséget a színtelen ragasztórúd, amely áttetsző hatást biztosít, így pedig nem lesz szembeötlő a vele végzett munka.

Akár apró kiegészítőket ragasztana fel, akár nagyobb felületre használná, a ragasztórúd remek választás, hiszen egyszerűen adagolható ragasztóról van szó. Könnyedén lehet egy adott helyre, kifejezetten célzottan elhelyezni, ráadásul úgy, hogy gyakorlatilag nem is lesz látható maga a víztiszta ragasztás. Alkalmazható javításokhoz, dekorációs céllal, kézműves termékek előállításánál – gyakorlatilag csak a képzelet szab határt annak, hogy milyen felhasználást talál a ragasztórudaknak!

Szeretne Ön is úgy ragasztani, hogy a nyoma színtelen marad, ámde könnyedén viheti véghez a folyamatot? Nincs kedve órákat várni a száradásra? Akkor rendeljen tőlünk Ön is színtelen ragasztórudat, és próbálja ki a módszert!Horpadásjavítás ragasztórúddal? Igen!


horpadásjavító ragasztórúd Történt egy kis ütközés, és egy ponton behorpadt az autó? Nekitolt bevásárló kocsi, netán rányitott ajtó nyoma éktelenkedik rajta? Elég végigmenni egy parkolón, és láthatjuk, hogy ez a mai, állandóan rohanó világunkban sajnos gyakran előfordul. Mindenki siet, nem figyelünk oda eléggé, és egy horpadás, legyen bármennyire kevésbé feltűnő, nem nyújt szép látványt; jelentősen ront a gépjármű esztétikus megjelenésén, és igénytelen benyomást kelt. Ámde van megoldás! Honlapunkon a lehető legjobb helyen jár, ha horpadásjavításhoz van szüksége ragasztórudakra.

A metódus alapja, hogy ragasztórúddal műanyag „tömítéseket” ragasztanak a horpadás mélyére, és speciális szerszámokkal kihúzzák a hozzáragadt fémet. Melegen viszik fel a ragasztót, ami nagyon hamar megköt. Miután kijjebb jött a horpadás, folyadékot spriccelnek a ragasztóra, és egy csavar után a tömítés elválik a fémtől. Ha jó szakember csinálja, a műveletnek nyoma sem marad a lakkon, jégkárt szenvedett autókon is látványos eredményeket lehet elérni horpadásjavító ragasztórúd segítségével.

Amennyiben kiváló minőségű horpadásjavító ragasztórúdra van szüksége, keressen minket megadott elérhetőségeinken! Szakembereink készséggel állnak a rendelkezésére!A ragasztás új dimenziója: Ragasztórúd


ragasztórúd Ma már számtalan anyag létezik, melyek a különböző ragasztási technikáknak köszönhetően egymáshoz rögzíthetőek. De minél gazdagabb és sokszínűbb a rendelkezésre álló anyagok világa, annál nagyobb kihívást jelent megtalálni a megfelelő ragasztóanyagot.

Gyártási folyamatok optimalizálásánál kiemelkedő jelentőségű a gyorsaság, hiszen a rövid idejű kötésfelépülés magasabb gyártási darabszámhoz, és ezzel alacsonyabb költségszinthez vezet. Egyes műanyagok tartós kötésének kialakítása meglehetősen körülményes feladat. A mérnökök az ipar legkülönbözőbb területein gyakran találkozhatnak azzal a problémával, hogy nem sikerül minden igényt kielégítő módon egymáshoz, vagy más anyaghoz rögzíteni a polietilén és a polipropilén anyagokat.

Ragasztóinkkal szemben általánosan támasztott követelmények a tiszta munkavégzés, a szagtalan és alacsony kipárolgás, a könnyű olvasztás és alacsony feldolgozási hőmérséklet, a világos szín, az egyformán jó működés téli és nyári időszakban egyaránt, a jó kötésszilárdság az anyagok széles skáláján, a rugalmasság alacsony hőmérsékleteken is, a magas hőállóság, valamint a minél kevesebb mérgező anyag juttatása a levegőbe.

A profi munkához a kiváló ragasztóanyagon túl profi eszköz is szükséges. Termékpalettánkon az ipari ragasztópisztolyok széles választéka lefedi mind a kis-és középvállalkozások, mind a nagyipari felhasználók igényeit. Keressen minket bizalommal!


Ragasztópisztolyok: hobby, kézműves, ipari alkalmazáshoz

 • Elektromos RAGASZTÓPISZTOLYOK és készülékek különböző célra különböző teljesítménnyel

Ragasztópisztollyal gyorsan és hatékonyan elvégezheti munkáját!


ragasztópisztoly A ragasztópisztoly roppant praktikus eszköz, akár egy háztartásról, akár ipari felhasználásról beszélünk. Kimagasló tulajdonságai és előnyei számtalan ember, több kis-és nagyüzem életét és munkáját is megkönnyítik. Tartozzon Ön is ehhez a táborhoz és tekintse meg az Euró-higiénia Kft. egyedül álló választékú ragasztópisztolyait!

Mik a ragasztópisztolyok előnyei?
 • Egyszerűen használhatóak.
 • Gyors munkát tesznek lehetővé.
 • Szinte minden univerzális ragasztáshoz alkalmasak.
 • Praktikusak, könnyen mozgathatóak, az egyszerűbb fajtáktól egészen a bonyolultabb, automatizált típusokig.
 • Léteznek hálózatról és a nélkül működők.
 • Többféle méretben kaphatók: e tulajdonságuk befolyásolja kapacitásukat, vagyis lehetnek kisebb és nagyobb teljesítményűek, mint barkács, kézműves, illetve ipari kategóriák.
A ragasztópisztoly ideális működéséhez elengedhetetlen a kiváló minőségű - sokszor speciális tulajdonságú vagy színű - ragasztó rudak használata. A rosszul megválasztott ragasztórúddal általában nem érhető el a várva várt hatás. Ezzel az apró körültekintéssel könnyen elkerülhető a felesleges bosszankodás!

Ne kockáztasson, válassza inkább az Euró-higiénia Kft. megbízható termékeit! Tekintse meg honlapunkat és kínálatunkat, felmerülő kérdéseit bátran tegye fel kollégáinknak! Szívesen megválaszoljuk ezeket, útba igazítjuk, ha igénylik. Előzetes próbákhoz készséggel és előnyös feltételekkel biztosítunk tesztmintákat.Milyen ragasztópisztolyt válasszak?


ragasztópisztoly A ragasztópisztolyok általánosan elterjedt eszközök a szakemberek és a hobbi barkácsolók körében egyaránt, hiszen nagyon egyszerűen és könnyen használhatók. Szinte minden anyagot képesek megragasztani, viszont csak bizonyos körülmények között lehet ideálisan használni őket, ezért fontos a körültekintő használat.

A ragasztópisztolyok mérete, teljesítménye változó, és ez egyben azt is mutatja, hogy mire használhatóak. A kisebb méretűek elsősorban javító, illetve díszítőmunkára (hobby), míg a nagyobbak akár már jelentősebb, vagy sokszor ismétlődő felületek ragasztására is alkalmasak lehetnek (kézműves és ipari készülékek). Érdemes tudni, hogy zömmel hálózati feszültséggel működnek, és a ragasztó olvadékot mechanikus úton, a ragasztópisztolyon található ravasz segítségével lehet adagolni. A komolyabb készülékeken beállítható a ragasztási hőmérséklet és az adagolandó mennyiség. Ezek általában a kapacitásra is utalnak.

Lényeges szempont a ragasztandó anyag és annak felülete (sima, vagy például porózusos, hiszen javít a ragasztás minőségen, ha a felületen portalanítunk, zsírtalanítunk, csiszolunk, reszelünk, stb.), az összenyomás (rögzítés) is fontos lehet bizonyos ragasztásoknál. Több alkalommal az első ragasztás nem hoz kellő eredményt, éppen ezek miatt, ám a korrekciót elvégezve sikerrel járhatunk.

Amire érdemes még odafigyelni, az a ragasztópisztolyhoz használható ragasztórudak fajtája. Az általános transzparens mellett színesek is segítik az alkotó munkát, ahol a szín is szerepet játszhat, különösen, ha látszik a ragasztás: tejfehér, szürke, szénfekete, tűzpiros, mézsárga, citromsárga, lila, kék és barna változatai, stb. Érdemes nagy figyelmet szentelni a sokszor speciális feladathoz speciális tulajdonságokat igénylő típus kiválasztására. Néhányat megemlítünk, mint horpadásjavítás, zárjegyragasztás, kartonzárás, amikor a kötési idő lehet gyorsabb és rövidebb is. A ragasztórúd alapanyaga is fontos szempont lehet, hiszen a leginkább ismert EVA mellett létezik ún. speciális PO, PA, PP alapanyagú is. Négy fő tulajdonság segít az eligazodásban, mint a ragasztó viszkozitása, a megmunkálási hőmérséklet, a nyitott és a kötési idő. Figyelem! A ragasztó dermedése előtt ne nyúljunk a forró, vagy még meleg ragasztóhoz, mert égési sérüléseket okozhat!

A ragasztópisztolyok és a ragasztórudak változatos kínálata sokszínű alkalmazást tesz lehetővé. Íme, néhány lehetőség a teljesség igénye nélkül: papírragasztás, kartonzárás, szívószál rögzítés, sarokragasztás, székvédő talp ragasztás, cipőtalpbetét rögzítés, kábelrögzítés, címkézés, filterragasztás (klíma), display ragasztás, hézagkitöltés, virágkötészet, dekoráció és különféle kreatív munkák.

Amennyiben megbízható ragasztópisztolyra és ragasztórudakra van szüksége, válogasson kínálatunkból, és élvezze a gördülékeny munkavégzés előnyeit!

Folyékony, ún. hideg ragasztók


elsősorban az élelmiszeriparban, ahol történhet a ragasztás könnyű és nehéz címkével, hideg, meleg, száraz, és nedves felületre (vagyis hideg és meleg töltéshez), üvegre, műanyagra, fémre, vagy papírra. Lehet a feladat has-, nyak-, elő- vagy hátcímke (fedett, vagy átlátszó), illetve zárjegy felragasztás, gyűjtőkartonok zárása, vagy raklapon átmeneti egymáshoz rögzítése (antislip).
 • Címkeragasztók
      + üveg és PET palackhoz különböző, vagy univerzális típusok más-más konzisztenciával
      + PET, PE, PVC, PP flakonra, ballonra és fémdobozra nem lemosható típus
      + üveg és PET palackhoz különböző, vagy univerzális típusok más-más konzisztenciával
      + zárjegyragasztók több változatban
      + ún. átlátszó, vagyis tiszta ragasztó (clear glue)
 • papírdoboz-ragasztók
 • papírragasztók
 • membránragasztók
 • plakátragasztók különböző nedvességállósággal
 • ún. palettázó ragasztó kartondobozok egységrakomány képzéséhez: Leim-JET SYSTEM

Ragasztó eltávolító tisztítószer

 • természetes nyersanyagokból készülő, biológiailag teljesen lebontható hotmelt hideg tisztítószer
 • hotmelt rendszertisztító
 • CLEANER FORTE ragasztó eltávolító szer ragasztó maradék eltávolításához

Ragasztóanyag eltávolítása szakszerűen


ragasztó eltávolító Ragasztóanyaggal számtalan helyen találkozhatunk, így az építőiparban, csomagolásban és címkézésben is. Minden ragasztónak megvannak a maga tulajdonságai, így eltávolításukhoz is speciálisan kifejlesztett szerekre van szükség.

Ragasztóanyag és padlóburkolat maradványok eltávolításához tökéletes választás a Geiger ragasztó eltávolító szer, mely könnyen és egyszerűen old gyakorlatilag bármilyen ragasztót. A feloldott maradványok meleg vízzel gond nélkül lemoshatóak.

A csomagolásban és címkézésben használatos eszközök többsége hotmelt ragasztóval működik. Ezen szerkezetek tisztítása évente legalább egy-két alkalommal javallott. Ehhez a folyamathoz speciális ragasztó eltávolító szerre van szükség, mely pillanatok alatt, tökéletesen eltávolítja az olvadó ragasztóanyagok által előidézett szennyeződéseket.

Különös körültekintést igényel a ragasztó eltávolítása festett, lakkozott és műanyag felületeken, hiszen az oldószerek és dörzsölés hatására ezek esetenként sérülhetnek.

Ha Önnek is megbízható ragasztó eltávolító szerre van szüksége ragasztó maradék eltűntetéséhez, tekintse meg kínálatunkat, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kézi stretch fólia

 • új vagy újrahasznosított alapanyagból


Az ipari tűzőgépek előnyei


ipari tűzőgépek Az ipari tűzőgépek számos területen alkalmazhatóak, legyen szó kisebb vagy nagyobb teljesítményről. Az ipari tűzőgépek segítségünkre lehetnek az olyan otthoni munkálatok során, mint keretezés, kárpitozás, burkolás vagy asztalos munkák, ugyanakkor a vonatkozó szakmák képviselői is nagy hasznukat vehetik. Az ipari tűzőgépekkel felgyorsíthatjuk a munkát, nem kell a kalapáccsal és szöggel hosszadalmasan bajlódni és még a sérüléseket is megelőzhetjük.

Azoknak, akik szeretnek otthon barkácsolni, érdemes beszerezniük egy ipari tűzőgépet, legyen szó elektromos vagy mechanikus tűzőgépekről, a típus kiválasztása a munkatípustól függ. Az ipari tűzőgépek megkönnyítik munkáját a kárpitozásban, hiszen nem kell ragasztóval, vagy kalapáccsal dolgoznia, a tűzőgéppel akár egyetlen mozdulat elegendő a kapocs rögzítéséhez. A nagyobb teljesítményt igénylő munkákhoz, mint a komolyabb asztalos munkák, inkább elektromos tűzőgép a javasolt, hogy megfelelően tartós legyen a hatás.

Ha Ön is szeretné gyorsabban és hatékonyabban végezni munkálatait, válasszon ipari tűzőgépeink közül!Ragasszon és tűzzön velünk pontosan, gyorsan és megbízhatóan!


csomagolástechnika Szeretné barkács készletét megbízható eszközökkel gyarapítani? Elege van abból, hogy szerszámai rendre felmondják a szolgálatot, vagy egyszerűen nem úgy teljesítenek, ahogyan az elvárható lenne tőlük?

Amennyiben csomagolástechnikai eszközöket keres, nálunk jó helyen jár!

Kínálatunkban különböző méretű, teljesítményű és több területen is alkalmazható hobbi, barkács, ipari elektromos ragasztópisztolyokat és tűzőgépeket, valamint a hozzájuk tartozó kiegészítőket találhat. Ezeknek a termékeknek a forgalmazásával igyekszünk megkönnyíteni a különböző vállalkozók, szakemberek, lelkes barkácsolók munkáját, minden olyan területen, ahol fontos a stabil, gyors, megbízható rögzítés.

csomagolástechnika Asztalos munkákhoz, keretezéshez, kárpitozáshoz, és hasonló tevékenységekhez sokszor a mechanikus tűzőgép is tökéletesen elegendő. Ha azonban nagyobb teljesítményű csomagolástechnikai eszközökre van szüksége, válogasson elektromos, ipari berendezéseink közül, melyeket maximális megbízhatóság és hosszú távú munkateljesítmény jellemez.

Tekintse meg webáruházunk ide vonatkozó kínálatát, és rendelje meg a szükséges eszközöket, hogy igényesen végezhesse munkáját!
Időtálló és gazdaságos plakátragasztót keres?


plakátragasztó A plakátok kültéren való elhelyezése mindig is problémás volt, hiszen a különböző időjárási viszontagságok, és a plakátok fő alapanyaga, a papír, sosem voltak jó párosítás. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne lenne megoldás!

A megfelelő plakátragasztóval szinte teljesen biztosak lehetünk benne, hogy amit kiragasztunk egy adott felületre, az bármi történjen, kellő ideig ott is marad. A jó plakátragasztó első ismérve, hogy ha megfelelő arányban keverjük össze, szinte minden hőmérsékleten és akár nedvesebb, párásabb közegben is képes megfelelő kötést biztosítani. Sok esetben csak nagyobb, akár többtíz kilós kiszerelésekben lehet csak hozzájutni a minőségi plakátragasztókhoz, de ha a jó helyen keressük, biztos találunk nekünk megfelelő megoldást!

Vásároljon kínálatunkból plakátragasztókat, akár kisebb kiszerelésben is, ha gazdaságos megoldást keres, és szeretné, hogy az időjárási körülmények ne befolyásolják a stabil tartást! Kérdéseivel keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken!Miért válassza a ragasztórudat otthonra is?


Miért válassza a ragasztórudat otthonra is? A háztartásban mindig szükség van ragasztóra, hiszen számtalan használati eszközünk vagy akár dekorációs kellékünk szorulhat ragasztásra. Egy kis törés, repedés még nem a világvége, a számunkra értékes tárgyakat nem szívesen dobjuk ki, inkább megragasztjuk azokat.

A kreatív hobbikhoz szintén szükség van egy megbízható ragasztóra, amivel a különféle technikával készülő anyagokat fixálhatjuk, és a kisebb, ház körüli barkács tevékenységekhez is használunk ragasztót, például kábelek rögzítéséhez. De nem mindegy, hogy milyet! Egy ragasztópisztoly túlzás nélkül mindenre megfelel!

A ragasztópisztoly ragasztórúddal működik, ami lehet színes, vagy színtelen. A ragasztórúd előnye, hogy szagtalan, emellett nincs száradási idő, amint kihűl, megszilárdul! A ragasztás precíz és pontos lesz, ráadásul extrém módon erős is lehet! Némelyik típus szinte mindenféle anyaghoz felhasználható, műanyaghoz, kartonpapírhoz éppen úgy, mint bőrhöz, fához vagy akár fémhez!

A ragasztópisztolyos ragasztás hihetetlenül egyszerű, amivel időt spórolhatunk, és minden, ragasztással járó barkácsolást sikeresen megoldhatunk!Mi a különbség az ipari és az irodai tűzőgépek között?


tűzőgépek A tűzőgépek rendkívül praktikus eszközök, így nem véletlen, hogy az emberek előszeretettel alkalmazzák a rögzítéshez ipari, irodai és háztartási területeken is. Eltérő munkavégzéshez nem azonos típusú és teljesítményű tűzőgépre van szükség.

Mivel a kézi, irodai tűzőgépekkel általában papírok kerülnek rögzítésre, értelemszerűen sokkal légiesebb, könnyebb szerkezettel és súllyal rendelkeznek, mint az elektromos tűzőgépek, amelyek jóval masszívabbak és strapabíróbbak. Az ipari területeken a gépi változatokat sokkal változatosabb céllal használják,erősebb anyagokat tűznek össze alkalmazásukkal. Minden olyan munkánál ajánljuk, ahol keretezés (kép, ajtó, ablak, bemutató állvány, stb.) kárpitozás, burkolás (mint például belső építészet lakásban, irodában, vagy lakókocsiban - papír, fa, szövet, kárpit, stb.), vagy egyéb asztalos munka (mint például bútorkészítés) a feladat, legyen szó gyártásról vagy különféle javításról. Minden olyan rögzítéshez alkalmazható, ahol csak az elektromos teljesítmény nyújtotta eredmény elfogadható, vagyis ahol a feladat maximális erőt és sebességet kíván. Az említetteken kívül még számos alkalmazási területtel bír.

Az ipari tűzőgépeket tehát nemcsak ipari céllal lehet alkalmazni, hanem otthoni barkácsoláshoz, szerelési munkálatokhoz is kiválóak, mivel használatuk rendkívül egyszerű megoldást biztosít a rögzítéshez.

A hatékony munkavégzés érdekében rendeljen bátran! Nézzen körül webáruházunk kínálatában, és tűzőgépeket érintő kérdéseivel keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!Ragasztópisztolyok – praktikus eszközök a háztartásban és a barkácsolásban egyaránt


Ragasztópisztolyok – praktikus eszközök a háztartásban és a barkácsolásban egyaránt Manapság egyre több háztartásban jelennek meg a ragasztópisztolyok, ami nem véletlen, hiszen rendkívül változatosan alkalmazhatóak, használatukkal bármit meg lehet ragasztani, egyszerűen, percek alatt!

A ragasztópisztolyok használatához semmilyen műszaki tudásra nincs szükség, ráadásul biztonságosak, ennek köszönhetően használatuk során semmilyen baleset nem történhet. Ahhoz, hogy rendeltetésszerűen lehessen alkalmazni a háztartásban és a barkácsolásban egyaránt, nem szabad megfeledkezni a töltőanyag rendelésről, vagyis a ragasztórudakról, amelyek nélkül nem tudunk ragasztást biztosítani. A ragasztópisztolyokat a kreatív hobbi szerelmesei, a művészek és a virágkötők is előszeretettel alkalmazzák, a már említett sokoldalú, veszélytelen felhasználásuk miatt.

Ha Önnek még hiányzik otthonából a ragasztópisztoly, pótolja mihamarabb, ehhez pedig fedezze fel kínálatunkat! Ha a vásárlás előtt kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!Papírdíszek őszre: készüljön színes ragasztórudakkal a Halloweenra!


Papírdíszek őszre: készüljön színes ragasztórudakkal a Halloweenra! A Mindenszentek ünnepe mostanra hazánkban is összefonódott a Halloween ünnepével. Ma már nálunk sem szokatlan, ha a balkonokon az ünnep színvilágát idéző dísztökök, az ablakokban narancsban pompázó dekoráció tűnik fel.

Ha Ön is szívesen készít saját kezűleg díszeket, dekorelemeket otthonába, mindenképpen szüksége lesz színes ragasztórúdra is! A színes ragasztórudak nagyon praktikusak, ha kreatív hobbiban gondolkodik, és különféle alapanyagokat szeretne gyorsan, tartósan egymáshoz ragasztani.

A színes ragasztórudak használata egyszerű és gyors, csak egy megfelelő ragasztópisztoly kell hozzájuk. Pár mozdulat és a dísztökre felkerülnek a szemek, az ablakba kitett papírmasé figurák stabilan állnak, a színes lampionok vidáman világítanak.

A színes ragasztórudakkal az egész család beszállhat az őszi dekoráció elkészítésébe, hiszen kicsik és nagyok is biztonságosan használhatják. Készüljön velünk a Halloweenra, készítse otthona díszeit színes ragasztórudak segítségével!

A részletekért lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén!


Ragasztórudakkal gyorsabban elkészül a karácsonyi dekoráció is!


Ragasztórudakkal gyorsabban elkészül a karácsonyi dekoráció is! A téli ünnepek nem múlhatnak el anélkül, hogy ne borulna ünnepi díszbe a környezetünk. Koszorúk, girlandok, papír díszek, egyéb dekoráció mind csodásan feldobja a lakást. Miért vásárolna bolti díszeket az adventi, a karácsonyi, vagy a szilveszteri hangulat megteremtéséhez, ha saját kezűleg is készítheti az ünnepi dekorációt?

Webáruházunkban az ipari felhasználású eszközök mellett néhány, a barkácsoláshoz fontos kelléket is megtalál. A transzparens és színes ragasztórudak a profi dekorálás, illetve barkácsolás eszközei, leegyszerűsítik a kreatív alkotás folyamatát, az illesztés, rögzítés pillanatok kérdése. Mindez hatékonyan és a hagyományos ragasztóval járó macerák nélkül. Ne felejtse ki a bevásárló listáról a színes ragasztórudakat, hiszen közeleg a december és vele a karácsonyi dekorálás ideje! A színes ragasztórudak kis kiszerelésben is kaphatóak (0,5 kg / 1 kg), a ragsztórudakhoz ragasztópisztolyokat is kínálunk széles választékban.

Ha szüksége van termékeinkre, keressen minket bizalommal bővebb tájékoztatásért az elérhetőségeink egyikén! A ragasztórudakról szívesen adunk részletes információkat!
Ha érdeklődik csomagolással kapcsolatos termékeink iránt, keresse fel webáruházunkat, vagy keressen minket elérhetőségeinken!penész

penészmentesítés

levegő-fertőtlenítés

rovarcsapdák

graffiti eltávolítás és megelőzés

ragasztástechnika

faápolás, fafelújítás

salétrom-eltávolítása


EURÓ-HIGIÉNIA Kereskedelmi Kft.
2040 Budaörs, Munkácsy u. 9.
Tel: +36-23-611-384
E-mail: info@euro-higienia.hu https://www.euro-higienia.hu

ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató | Jótállási jegy | Impresszum és Tárhely Szolgáltató
Elállási nyilatkozat | Panaszfelvételi jegyzőkönyv | Szavatosság kezelése jegyzőkönyv | Adatvédelmi incidens jegyzőkönyv