Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
35.000 Ft (33.333 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz

COVID-19 és MycoplasmaIg antitest kombinált gyorsteszt 20 db

Ár:
35.000 Ft (33.333 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Gyártó cikkszám: AC285-INMCG-425 *
Gyorsteszt a SARS-CoV-2 és a Mycoplasma pneumoniae ellen kialakult IgG antitestek teljes vér, szérum, plazma vérmintából történő kvalitatív kimutatására. Csak szakember által végzett in vitro diagnosztikai használatra.
Várható szállítás: 2022. augusztus 10.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Youtube videók

Leírás

Gyorsteszt a SARS-CoV-2 és a Mycoplasma pneumoniae ellen kialakult IgG antitestek teljes vér, szérum, plazma vérmintából történő kvalitatív kimutatására. Csak szakember által végzett in vitro diagnosztikai használatra.

JAVASOLT FELHASZNÁLÁS

A COVID-19 és M. pneumoniae IgG Gyors Kombinált Tesztlap (Teljes vér#slSzérum/Plazma) egy síkáramlású immunkromatográfiás eljárás, ami a SARS-CoV-2 és Mycoplasma pneumoniae ellen kialakult IgG antitestek teljes vér, szérum, plazma mintából történő kvalitatív kimutatására szolgál.

A COVID-19 és M. pneumoniae IgG Gyors Kombinált Tesztlap (teljes vér#slszérum/plazma) csak szakember által végzett in vitro diagnosztikai használatra készült és a klinikai tüntetek és a többi diagnosztikai teszt eredményét kiegészítve a SARS-CoV-2/Mycoplasma pneumoniae fertőzés diagnosztizálásának elősegítésére szolgál. A terméket szakképzett laboratóriumi személyzet használja. Negatív eredmény nem zárja ki a SARS-COV-2/ M. pneumoniae fertőzés lehetőségét, ezért nem szabad egyetlen diagnosztikai módszerként alkalmazni a betegség megállapítására, illetve a kezelési terv felállítására. Téves pozitív eredmények lehetségesek, más betegségekből visszamaradt IgG antitestek keresztreakciója miatt.

ÖSSZEFOGLALÁS

Az új koronavírusok a β genotípusú tartoznak, és a COVID-19 akut légzőszervi fertőző betegség kialakulásáért felelősek. Az emberek általában fogékonyak a fertőzésre. Jelenleg az új koronavírussal fertőzött betegek jelentik a fertőzés fő forrását mivel a tünetmentes fertőzött emberek is lehetnek fertőző források. A jelenlegi járványügyi vizsgálati eredmények szerint az inkubációs periódus 1–14 nap, leggyakrabban 3–7 nap. A fő megnyilvánulások a láz, a kimerültség és a száraz köhögés. Néhány esetben orrdugulást, orrfolyást, torokfájást, mialgiát és hasmenést észlelnek.

A Mycoplasma pneumoniae a légúti fertőző betegségek, illetve más szervrendszerekben kialakuló szövődmények kórokozója. Fejfájás, láz, száraz köhögés és izomfájdalom a tipikus panaszegyüttest. Míg a fertőzés bármely korcsoportban megjelenhet, a fiatalok, a középkorúak és a 4 évesnél fiatalabb gyermekek fertőzési aránya a legmagasabb. A fertőzött populáció 30%-ánál alakul ki a teljes tüdőfelszínre kiterjedő fertőzés.

ELV

A COVID-19 és M. pneumoniae IgG Gyors Kombinált Tesztlap (Teljes vér#slSzérum/Plazma) egy membrán alapú immunkromatográfiás vizsgálat a SARS-nCoV és a Mycoplasma pneumoniae ellen kialakult IgG antitestek teljes vér, szérum, plazma mintából történő kvalitatív kimutatására. Mind a COVID-19 és a Mycoplasma pneumoniae a teszt IgG komponensből áll. Az IgG komponens tesztzónája anti-humán IgG bevonatú. A teszt kivitelezése közben a tesztcsíkon a minta reakcióba lép a SARS-CoV-2 vagy Mycoplasma pneumoniae antigénnel bevont részecskékkel. A kapilláris elven felszívódó mintakeverék kromatografálódik és amennyiben a minta tartalmaz SARS-CoV-2, vagy Mycoplasma pneumoniae elleni IgG-t, a keverék az IgG teszt zónában reagál az anti-humán IgG-vel és ennek eredményeként színes csík jelenik meg az IgG teszt zónában. Tehát, ha a minta SARS-CoV-2 elleni IgG-t tartalmaz, akkor színes csík jelenik meg az IgG teszt zónában. Amennyiben a minta nem tartalmaz sem SARS-CoV-2 sem Mycoplasma pneumoniae antitesteket az IgG tesztzónában nem jelenik meg színes csík, ami negatív eredményt jelez. Az eljárás ellenőrzésére a kontroll (C) zónában a tesztlap helyes működését mutató színes csík jelenik meg, igazolva, hogy a minta mennyisége és felszívódása megfelelő volt.

KIVITELEZÉS - ÉRTÉKELÉS

Háziorvos, Munkaorvos, Iskolaorvos, Sportorvos, Védőnők, Kórházak, Magánklinikák, Egyéb egészségügyi szolgáltató cégeknek ajánlott.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Miért tőlünk vásárolj?

Ingyenes kiszállítás 50.000 Ft felett