kapcsolat
  

Higiénia

 

Légtérfertőtlenítés (8)

 

Diszperziófolt eltávolítás (3)

 

Horganytisztítás (2)

 

Ecsettisztítás és festékeltávolítás (2)

 

KödképzőK: SANOSIL - KÉRJEN AJÁNLATOT/árképzés alatt (5)

 

SANOSIL fertőtlenítők - KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT/árképzés alatt (8)

 

Olaj- és zsírfolteltávolítás (1)

 

Ragasztóanyag eltávolítás (4)

 

Műanyag tisztítás (1)

 

Bőrkezelő balzsam (1)

 

Növényi olaj alapú tisztítószer (2)

 

Eszköz-, felület- és helyiség-fertőtlenítő szerek (4)

 

Ködképző készülékek (9)

 

Hulladék-és szennyeződésbontó biotermékek ÁRKÉPZÉS ALATT (11)

 

Rovar- és atkaírtó füstképzők (4)

Csomagolás- és ragasztástechnikai termékek

Falkezelőszerek

Faápolás, fafelújítás

Elektromos rovarcsapda

Főoldal

Keresendő szó:

    Kategória:
Higiénia/SANOSIL fertőtlenítők - KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT/árképzés alatt


Eszköz-és felületfertőtlenítő folyadék 1 liter S003 SANOSIL
Nettó ár: /db
ÁFA: 0 Ft/db (27%)
Fogyasztói ár: 0 Ft/db

Van raktáron Új termék
Termékismertető:

Univerzális eszköz- és FELÜLETFERTŐTLENÍTŐ folyadék 1 liter S003 SANOSIL

Felhasználásra kész szórófejes biocid oldat. Mindenenmű kórokozót és csírát teljesen elpusztít, még azokat a baktériumokat is, melyeket biofilm vesz körül. A hatóanyag teljesen szagtalan és ízmentes. A termék illatosított változata is elérhető. Ebben a töménységben nem ingerli a bőrt, és nem okoz allergiát. Nincs sem rákkeltő, sem mutagén hatása.
Megbízhatóan megakadályozza az újrafertőződést miközben vízzé és oxigénné bomlik le.
Hatóanyag: 1,5 % hidrogénperoxid és 0,0015 kolloid ezüst
Hatásidő: minimum 60 perc környezeti hőmérsékletben további hígítás nélkül
ALKALMAZÁS
Élelmiszeriparban: mosható fal-és padlóburkolatok, különféle üzemi és raktári eszközök (polcok, tartályok) felületeinek fertőtlenítése.
Vízpalackozás: előzőn túlmenően a szikvíz- és italkészítő/adagoló automaták fertőtlenítése.
Intézmények, szállodák, uszodák (pl. lábmosók), szoláriumok, szaunák, kozmetikák (manikür, pedikür szalonok, fehérneműk), nyilvános WC-k és mosdó helyiségek, hajók, bérautók, bérházak, liftek, lakások, stb.
Légkondícionáló berendezések és csőrendszereik
Utazás, kempingezés, gyalogturák,
Személyes használat, mint kéz-és lábfertőtlenítés, fehérneműk, stb.
A fertőtlenítést mindig alapos tisztításnak kel megelőznie. A tisztítószer maradékát a felületekről le kell öblíteni a SANOSIL S003 alkalmazása előtt.
A SANOSIL S003-ast a használat után nem kell leöblíteni, a fal-és padlóburkolatok fertőtlenítésénl biztosítani kell, hogy a felület a teljes behatási idő alatt nedves maradjon. Az élelmsizerekkel, italokkal közvetlenül érintkező felületek esetében a hatásidő letelte után a beszáradást ellenőrizni kell! Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos! A termék kujpakján lévő levegőztető nyílás miatt áállítva tárolandó! Az egyszer már kiöntött anyagot ne öntse vissza! Ügyelni kellarra, hogy az élelmiszerek sem a szerrel, sem annak maradékával, hulladákával ne érintkezznek, azzal ne szennyeződjenek. Érzékeny bőrüeknek védőkesztyű használata ajánlott.
Elsősegélynyújtás: Belégzés esetén vigyük a sérültet friss levegőre, rosszulétkor forduljunk orvoshoz. Ha bőrre jut, mossuk le vízzel és szappanal, majd öblítsük le sok vízzel. Ha szembe kerül, mossuk folyó vízzel néhány percig, foruljunk orvoshoz. Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni!
Eltarthatóság: Eredeti, ép, bonttalan csomagolásban szárazhűvös helyen, fénytől védve, elzérva és gyermeke számára hozzáfeérhetetlen helyen tároljuk! Szakszerű tárolás mellett minőségét minimum 1 évig megőrzi. Engedélyszám: JÜ-5570-6/2012
Kerüljük el a termék szembejutását, permetének belégzését! Munka közben enni, inni, dohányozni nem szabad. Érzékeny bőrűeknek védkesztyű használata ajánlott.
A termék kezelés nélkül ne jusson környezetbe! A kiömlött terméket semleges megkötő anyaggal itassuk fel (homok, föld) és a területet öblítsük le vízzel.
Figyelmeztető jelőlés: H332, P261, P271, P304, P340, P312
Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót! Tartsák be az előírásokat!
Hasznos tanácsok:  A spray - vagy a folyadék, szórófejes flakonba áttöltve - bármely előezetesen már megtiszított felületre egyenletesen kijuttaható (használati tárgyak, fodrászati eszközök, szolárium, szauna, masszázs padok, stb.)
A fertőtlenítő folyadékba mártott takarítóruhával a vizszintes és függőleges felületek teljes letörlése könnyedén elvégezhető.
A különféle (manikür, pedikür, fodrász, kozmetikai és szolárium) kezelendő textiliákat mosás után 1/2 órára SANOSIL S003 tartalmú vízbe áztatással fertőtlenítjük.
A WC-k barna, nyálkás - vasbaktérium - telepeinek kiirtására SANOSIL S003-ból 2 dl-t öntsünk a kagyló vizébe éjszakára. Ezt 2-3 alkalommal tanácsos megismételni.
A falfelületek, kád- és zuhanyozótálca szegélyek csempéinek szögleteiben lévő penészsedést SANOSIL S003-mal történő rendszeres bekenésével megszüntethetjük.
Kiszerelés: 1 liter (legutolsó ár ez volt: 1.573 Ft/db 25 % ÁFA)2018. 12. 12., Szerda
E-mail:
Jelszó:
Regisztráció   Elfelejtett jelszó
Az Ön kosara üres.
Kosár megtekintése


Adatvédelmi elvek
Használati utasítás
Díjtáblázat
Választható időpontok

Aktuális árlista

Aktuális akciós termékek
Webáruház nyitóoldal | Weboldal nyitóoldal | Használati útmutató | Adatvédelmi elvek | Kapcsolat
ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató | Jótállási jegy | Impresszum és Tárhely Szolgáltató
Elállási nyilatkozat | Panaszfelvételi jegyzőkönyv | Szavatosság kezelése jegyzőkönyv | Adatvédelmi incidens jegyzőkönyv