kapcsolat
  

Higiénia

 

Légtérfertőtlenítés (8)

 

Diszperziófolt eltávolítás (3)

 

Horganytisztítás (2)

 

Ecsettisztítás és festékeltávolítás (2)

 

KödképzőK: SANOSIL - KÉRJEN AJÁNLATOT/árképzés alatt (5)

 

SANOSIL fertőtlenítők - KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT/árképzés alatt (8)

 

Olaj- és zsírfolteltávolítás (1)

 

Ragasztóanyag eltávolítás (4)

 

Műanyag tisztítás (1)

 

Bőrkezelő balzsam (1)

 

Növényi olaj alapú tisztítószer (2)

 

Eszköz-, felület- és helyiség-fertőtlenítő szerek (4)

 

Ködképző készülékek (9)

 

Hulladék-és szennyeződésbontó biotermékek ÁRKÉPZÉS ALATT (11)

 

Rovar- és atkaírtó füstképzők (4)

Csomagolás- és ragasztástechnikai termékek

Falkezelőszerek

Faápolás, fafelújítás

Elektromos rovarcsapda

Főoldal

Keresendő szó:

Hirdetmény
    Kategória:
Higiénia/Eszköz-, felület- és helyiség-fertőtlenítő szerek


FUMAGRI OPP felületfertőtlenítő füstképző patron 25 m3
Nettó ár: 4738/db
ÁFA: 1279/db (27%)
Fogyasztói ár: 6017/db

Van raktáron Új termék
Termékismertető:

FUMAGRI OPP felületfertőtlenítő füstképző patron 25 m3 PROFESSZIONÁLIS FELHASZNÁLÁSRA

Alkalmazás: felületfertőtlenítésre az állattenyésztés és állattartás területén, üres helyiségek, felszerelési és berendezési tárgyak, zárható állatszállító járművek belső terének fertőtlenítésére alkalmazható.
Összetevők: biocid hatóanyag o-fenil-fenol (20 %, EC: 201-993-5) és ammónium-nitrát, diciánamid, szilikon-dioxid (amorf), nátrium-klorid, urea, kaolin
Típus: por
Alkalmazás módja: füstképzés
Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid
Felhasználói kör: professzionális és lakossági
Alkalmazási koncentrációk, behatási idő: füstképző patron 0,8 g/m3 anyag (160 mg/m3 hatóanyag) 15 óra behatási idővel. Nagymértékű penészgomba fertőzöttség esetén egy nappal később a fertőtlenítés megismételhető. A fertőtlenítés elvégzése 6-7 hetenként javasolt. A szellőztetési idő 60 perc. Használat előtt kapcsoljuk ki a ventillátorokat, füstérzékelőket. A nyílászárókat zárjuk be, a nyílásokat légmentesen szigeteljük. A helyiség térfogatának megfelelő mennyiségű patront enyhén rázzuk fel, majd helyezzük hőálló, éghetetlen aljzatra, kerámiára. Éghető anyagoktól legalább 3 m távolságot kell tartani. Nyissuk fel a fémdobozokat, gyufával gyújtsuk meg a kanócot, amit legalább 6 másodpercig tartsunk a lángban. A füst terjedése előtt hagyjuk el a helyiséget, majd hermetikusan zárjuk le. Gondoskodjunk arról, hogy a fertőtlenítés ideje alatt senki ne léphessen be a helyiségbe, szellőztetéskor sem. Kezelés után hagyjuk a patront lehűlni, ne fogjuk meg még kesztyűvel sem.
A fertőtlenített helyiség kiszellőztetése után az élelmiszerekkel érintkezésre kerülő felületeket alapos tisztítással mentesíteni kell a szer maradványaitól.
BIZTONSÁGI ADATLAPPAL RENDELKEZŐ FOGLALKOZÁSSZERŰ ALKALMAZÁSRA VALÓ TERMÉK.
Figyelmeztetések a H és P-mondatokon kívül: A védőfólia eltávolítása után a patront kizárólag védőkesztyűvel fogjuk meg. A készítménnyel történő munkavégzés során védőruhát, védőkesztyűt (PVC-ből) és védőálarcot kell viselni. A füstképzéskor teljes álarcot ABDE típus 2+P2 tipusú szűrőbetéttel kiegészítve kell viselni.
Füstképzés alatt a helyiségbe csak megfelelő védőálarccal lehet bemenni.
A füstképzést csak száraz helyiségben végezzük, mert gőz jelenlétében korompelyhek képződnek.
A termék érintése után alaposan kezet kell mosni. A termék ember, állat, növény jelenlétében nem alkalmazható. Ne használjuk a terméket közvetlenül szőnyegen, vagy linóleumon, ruhák, függönyök és hasonló anyagok közvetlen közelében. Használat közben enni, inni, dohányozni nem szabad!
EK-veszélyjel: Xi irritatív
BIOCIDOK ALKALMAZÁSAKOR ÜGYELJEN A BIZTONSÁGRA! HASZNÁLAT ELŐTT MINDIG OLVASSA EL A CÍMKÉT ÉS A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT! TARTSÁK BE AZ ELŐÍRÁSOKAT!
Elsősegélynyújtás: ha az érintett személy eszméletlen, helyezzük stabil oldalfekvésbe és ellenőrizzük a légzését. A füst belélegzése esetén az érintett személyt a veszélyes területről friss levegőre kell vinni. Tartós légúti panaszok esetén orvost kell hívni, aki dönt a további teendőkről.
Bőrre jutás esetén a bőrt alaposan folyó vízzel le kell öblíteni. A ruházatot ki kell mosni.
A por véletlen lenyelése esetén az érintett személyt ne itassuk, etessük, vagy hánytassuk, hanem azonnal hívjunk orvost. Felületi égési sérülés esetén folyó vízzel hűtsük a sebet 15 percig.
Tűzveszélyesség: gyúlékony
Hulladékkezelés: A por veszélyes hulladéknak minősül. A keletkező hulladék kezelésére a vonatkozó rendeletben foglaltak az irányadók. Az égésmaradványok nem minősülnek veszélyes hulladéknak. A kiöblített csomagolás újrahasznosítható.
Környezetvédelem/ökotoxikológia: A készítményt, annak maradványait, valamint a tartályt és a csomagolóanyagot élővizekbe, közcsatornába juttatni nem szabad. Szennyezés-mentesítés: A környezetbe kijutott anyagot szárazan szedjük fel és a hatályos környezetvédelmi előírásoknak megfelelően semmisítsük meg.
Tárolás, eltarthatóság: Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös, jól szellőztethető helyen, 15-25 °C között, közvetlen napsugárzástól és gyújtóforrástól távol, élelmiszertől, takarmánytól elkülönítve 2 évig eltartható. Egyéb kiszerelési egységek: 150-500-1250 m3
Gyártja: LCB food safety/Franciaország 71260 La Salle, Route Nationale 6.
Országos Tisztifőorvosi Hivatal engedély száma: JÜ-944-4/20132019. 03. 20., Szerda
E-mail:
Jelszó:
Regisztráció   Elfelejtett jelszó
Az Ön kosara üres.
Kosár megtekintése


Adatvédelmi elvek
Használati utasítás
Díjtáblázat
Választható időpontok

Aktuális árlista

Aktuális akciós termékek
Webáruház nyitóoldal | Weboldal nyitóoldal | Használati útmutató | Adatvédelmi elvek | Kapcsolat
ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató | Jótállási jegy | Impresszum és Tárhely Szolgáltató
Elállási nyilatkozat | Panaszfelvételi jegyzőkönyv | Szavatosság kezelése jegyzőkönyv | Adatvédelmi incidens jegyzőkönyv