Euró-Higiénia Kft. - Penészmentesítés
Facebook
Twitter
@Eurohigienia tweetek
Pinterest
Youtube
Blogger
Telefonos jelentkezést elősegítő box
  penészmentesítő szerek

Penész elleni megoldásokHa elérte Önöket a falpenész, válogassanak webáruházunkban a penész elleni termékeink közül, vagy vegyék igénybe penészmentesítési szolgáltatásainkat.


Köszöntjük a penész elleni védekezés honlapján!


Nem csak hasznos tudnivalókkal és tanácsokkal tudjuk ellátni a penész elleni védekezéshez, hanem olyan termékekkel is ki tudjuk szolgálni a penészproblémával küszködőket, amelyekkel sikeresen fel lehet venni a harcot a falpenész ellen. Könnyen választhatnak az érdeklődők a megcélzott időtartam és a pénztárcájuk függvényében a megoldási módok közül. Penész ellen harcolhatunk utólag, de alkalmazhatjuk e módszereket megelőzési céllal is. Forduljon hozzánk, és mi szívesen leszünk a higiénia specialistájuk, és a penész elleni harcban szövetségesük. Indítsunk támadást a penész ellen! Úrrá leszünk a gombákon!


Ha érdeklődik penészeltávolítással kapcsolatos termékeink iránt, keresse fel webáruházunkat, vagy keressen minket elérhetőségeinken!

Penészmentesítési kiskáté - Indítsunk támadást a falpenész ellen!

Hasznos tudnivalók és tanácsok a falpenész elleni védekezéshez
Írta: Csanda József

Webáruházunk ajánlatából
tovább a webáruházhoz

Klórmentes penészeltávolító 500 ml


EUROPAL 2000 extra erős gombaölő és penészgátló falfesték 1 kg


STOP nagy koncentrátumú penészgátló adalék 100 ml


Penészmentesítés - falpenész elleni szerek

Falpenész ellen könnyű védekezés a kiváló referenciákkal rendelkező extra erős EUROPAL termékekkel. Az EUROPAL megbízható, tartós megoldás - higiénia, egészség, esztétika.


Ha érdeklődik penészeltávolítással kapcsolatos termékeink iránt, keresse fel webáruházunkat, vagy keressen minket elérhetőségeinken!

Hívjon minket!
E-mail: euro-higienia.hu
Tel: +36-23-611-384

Falkezelőszerek

 • Salétrom-eltávolító

  natur kőre, klinkerre, téglára, betonra, vakolatra: 1000 ml
 • Homlokzat- és kőtisztító koncentrátum savra érzékeny és lúgosan reagáló homlokzatoknál is: 1000 ml, 5-10-30 literes kiszerelésekben
 • S-E-1 lúgozószer külső homlokzatok, födémek és falak (nikotinnal, zsíros korommal, kéndioxiddal és fűtőolajjal szennyezett) megtisztításához, felérdesítéséhez 100, 500 gr és 5 kg egységekben
 • ISOL izolálósó (fluátmentes) belső gipszes vakolatokhoz kivirágzás ellen 200, 500 gr és 5 kg kiszerelésekben
 • ISOL szigetelő többszörös fluát (kovásítószer) sókivirágzás ellen 500, 1000 ml, 5 és 10 literes változatok
 • Cementfátyol-eltávolító és mészoldó koncentrátum: 1000 ml
 • GEIGER falkezelőszerek ismertető (Word, 260 KB)
 • Teljes GEIGER termékismertető (PDF, 339 KB)
 • GEIGER termékek alkalmazási és ajánlási szempontjai (PDF 84 KB)

Komplex szolgáltatások a penész ellen!


komplex szolgáltatások a penész ellen A penész megjelenése és elszaporodása napjainkban számtalan háztartásban vagy munkahelyi környezetben jelent óriási problémát, melyet egészségügyi és esztétikai szempontokból is mindenki igyekszik a maga módján a lehető legrövidebb időn belül megoldani. A problémakört érdemes maximálisan komolyan venni, és ha megtehetjük, tapasztalt szakemberek szolgáltatásait igényelni.
  A komplex penészmentesítési szolgáltatás kiváló végleges megoldást kínál azok számára, akik a penészesedés problémájával és következményeivel küzdenek:
 • Helyszíni állapotfelmérés: Minden eset más és más, melynek következtében az állapotfelmérés során kideríthető a kiváltó ok és a penészmentesítés megoldása helyszíntől függően.
 • Konzultáció: A tulajdonosokkal egyeztethető a penészmentesítési folyamat, amely során kérhetjük a további szolgáltatásokat vagy saját kezűleg is gondoskodhatunk az eltávolításról a szaktanácsadást követően.
 • Penészmentesítés: Modern, innovatív penészmentesítő eljárások segítségével véglegesen megszüntethető minden probléma.
Tartós penészmentesítésért és komplex szolgáltatásokért, valamint személyre szabott árajánlatért tekintse meg weboldalunk és webáruházunk bővebb információit, valamint forduljon hozzánk bizalommal és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!Vegye fel a kesztyűt az alattomos penész ellen!


Penészfoltot fedezett fel otthonában? Üzeme rejtett szegletében penész ütötte fel a fejét?

Mielőbb cselekednie kell! Az Euró-Higiénia Kft. segít Önnek!

A penész megjelenése azon túl, hogy esztétikailag kifogásolható látvány, komoly hatással lehet mindennapi életünkre, egészségünkre. A penész spórák bejutnak szervezetünkbe és az immunrendszer nem megfelelő működése esetén több betegség kialakulását okozhatják, mint például az allergia, asztma, májelégtelenség, reuma, és köszvény.

A megfelelő kezeléssel azonban megelőzheti bajt!

Ha nem tudja, hogyan fogjon hozzá a penész eltávolításához, hívja segítségül az Euró-Higiénia Kft. kiadványát, a Penészmentesítési Kiskátét, melyből hasznos információkhoz juthat a penész eltávolításával kapcsolatban. Megtudhatja, milyen mértékű beavatkozásra van szükség, milyen eljárások és szerek orvosolják problémáját, különösen, ha nem akarja, hogy megismétlődjön ez a nem kívánatos jelenség.

Ha Önnek is gondot okoz a penész, keresse fel az Euró-Higiénia Kft.-t és kérje szakértőink tanácsát! Készséggel várjuk hívását!


Mi rejtőzik a penészes falak hátterében?


penész eltávolítás A penész megjelenése mindig egy intő jel arra, hogy valami nincs rendben a falak állapotával. A penészesedő falak egyik leggyakoribb oka a magas páratartalom, vagyis a helyiség nincs megfelelően szellőztetve, kevés a fény és nedvesek a felületek. Számos helyen találkozhatunk hőhíddal, beázásból, csőtörésből származó, esetleg salétromosodással összefüggő penészesedéssel. Ezek a tényezők együttesen ideális körülményeket teremtenek a penészgomba kialakulásának.

Mi lehet az oka a magas páratartalomnak? Régi, öreg házaknál például az elöregedett szigetelés lehet a fő ok, az új épületeknél pedig a túl jól záródó nyílászárók, melyek megakadályozzák a légmozgást és elősegítik a magas páratartalom kialakulását. A nedvesség kicsapódása 70%-os páratartalom mellett indul be, de hidegebb környezetben már kevesebb is elég a penész megjelenéséhez.

A penész nem csak a falakat támadhatja, de megtelepedhet szinte bármin, így ruhán, bútoron, használati tárgyakon is. A penész eltávolításához több eszköz áll rendelkezésére a tulajdonosoknak, de ezek közül sajnos nem mindegyik jelent végleges és hosszú távú megoldást.

Nálunk megtalálja a hatékony eszközöket a penész eltávolításához! Tájékozódjon weboldalunkon a penészmentesítés lehetőségeiről, illetve keressen minket bizalommal további szakszerű tanácsokért!
Használja az EUROPAL 77-et húsüzemekben is!


penész eltávolítás Egy húsüzemben kiemelten fontos szerep jut a higiéniának. Ahogy minden élelmiszer előkészítéssel foglalkozó létesítményben, úgy egy húsüzemben is állandóan ellenőrizni kell, hogy megfelelnek-e a feltételek a minőségi élelmiszer feldolgozáshoz. Ebbe természetesen a falpenészesedés nem fér bele!

Ha mégis azt tapasztaljuk, hogy valahol felütötte fejét, a gondos penész eltávolítást követően remek megoldást kínál a további problémák elkerülésére az EUROPAL 77 készítmény! Az EUROPAL 77-re, egyedülálló összetételének köszönhetően, számíthatunk a megelőzésben is, amennyiben új felület készül, és számítani lehet a penészesedésre.

A készítmény szerves oldószer tartalmú festék, ami alapozó és átvonó festékként is alkalmazható. Legalább két rétegben ajánlott felhordani, gyorsan szárad, 12 óra után használható a helyiség. Elsősorban hideg, vagy zsíros, füstös falfelületek esetében ajánljuk, például hűtőházakban.

Szakszerű penész eltávolításhoz bátran kérje segítségünket, és válassza az EUROPAL 77-et, hogy többé ne legyen gondja a penésszel!


HA NEM AKAROK SAJÁT KEZŰLEG, VAGY SAJÁT SZERVEZÉSBEN DOLGOZNI, VAGY DOLGOZTATNI >>


Ha érdeklődik penészeltávolítással kapcsolatos termékeink iránt, keresse fel webáruházunkat, vagy keressen minket elérhetőségeinken!


EURÓ-HIGIÉNIA Kereskedelmi Kft.
2040 Budaörs, Munkácsy u. 9.
Tel: +36-23-611-384
E-mail: info@euro-higienia.hu http://www.euro-higienia.hu